Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 97
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sporna suradnja

Petrina tuži Most i traži da mu vrati 40.000 kuna

stipe petrina
Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL
12.07.2016.
u 19:45

Mostov Nikola Grmoja rekao je da o tužbi ne zna ništa

– Za sada neću ništa reći o tome. Pitajte gospodu iz Mosta – rekao nam je danas nezavisni saborski zastupnik Stipe Petrina na pitanje je li točna informacija da je tužio Most za 40 tisuća kuna koje je lani dao za prošlu zajedničku predizbornu kampanju.

Kako je nakon izbora prekinuo suradnju s Mostom, sada sudski traži da mu se taj novac vrati.

– Ne znam ništa ni o kakvoj Petrininoj tužbi protiv Mosta, a pogotovo o tom novcu. On nije dao Mostu novac, nego je financirao svoju kampanju na temelju koje je i proveo sedam mjeseci u Saboru – kazao je Mostov Nikola Grmoja.

Ključne riječi

Komentara 21

Avatar nathanael.opet
nathanael.opet
20:03 12.07.2016.

koji sve likovi mogu upasti u Sabor RH... sram me.

Avatar Retardo
Retardo
19:55 12.07.2016.

Petrina je za tih 40.000 kn vrijedno radio u znoju lica svoga. Ok, nešto je dobio i na temelju braniteljske invalidnosti kad je ono svojedobno bio teško ranjen u jaknu.

PI
pinichi
20:06 12.07.2016.

Most je katastrofa, SDP elementarna nepogoda, HDZ opća opasnost, ali takav jad kao Petrina nisui svi oni zajedno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije