Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 113
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uzaludan pokušaj
Povratak na članak

Petrač ostaje u zatvoru bez obzira na liječenje u bolnici

Petračev odvjetnik smatrao je da ne postoje uvjeti za njegovo liječenje u sklopu zatvorskog sustava te je zatražio puštanje

Komentari 5

PI
prava istina
23:31 16.09.2010.

Sada je za očekivati da će i Oreškovića vratiti na izdržavanje kazne jer je zaista neprimjereno da se Petraća ne pusti a njegovo dijelo nije ni približno teško kao što je Oreškovičevo.

VL
PI
prava istina
23:35 16.09.2010.

A osim toga Petrać nije koristio određenu proceduru a to je aktivirati odvjetnika G. što bi ga koštalo cca 20.000 EU pa bi mu sudac F. odobrio prekid i tako bi mogao Petrać kao zatvorenik Š. pobjeći u bijeli svijet.

VL
LI
lija11
23:46 16.09.2010.

Dajte čovjeku pravo na lječenje-pa ako očemo on je PRVI U HRVATSKOJ PROGOVORIO O SMRANADERU, on je pokrenuo sve ove u Remetinec.

VL
Avatar Bull
Bull
12:12 17.09.2010.

preporučeno mu je da izbjegava veća opterećenja...... pa sa čim se taj smrdo opteretio u životu ? najbolja terapija je za njega da ga vrate u zatvor pa da ga tamo netko nategne ljudi božji pa ja čekam na terapiju i na toplice već 3 mjeseca a on ih dobi za 1 dan meni sa plaće mjesečno uzimaju za zdravstvo soma kuna i još dajem njemu za gablec 3 puta na dan i ja čekam i čekam .......a njega bole leđa od ležanja i drkanja ja se satrah za tokarskim strojem po 10 sati dnevno i čekam i čekam a baja dođe odmah na red i još ga titraju i pitaju jel mu tjesno u bazenu, pa ako je ,da ga isprazne dok on vježba e karam ti državu idem ja da čekam

VL
MA
mandela
12:37 17.09.2010.

hmmm,sad to nista nije problem,problem ce mozda biti kad izadje van.hoce li opet okupit svoje politicke prijatelje pa nam oteti jos par miliona kuna zajedno sa njima,te se i dalje promovirati kao \"najveci hr mafijas\".nadam se da ce mu se ovaj put posvetiti puna paznja - policijska,tako da vise nema mogucnost da lagodno zivi od prljavih para

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.