Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Demantira

Petrač: Nisam se nudio za svjedoka u istrazi o Diokiju

\'08.12.2008.,Zagreb,Hrvatska - Zupanijski sud u Zagrebu.Na sudjenju generalu Vladimiru Zagorcu danas je svjedocio Hrvoje Petrac.Zagorcu se sudi zbog nestalog dragog kamenja.Afera dragulji.Hrvoje Petr
Davor Puklavec/PIXSELL
11.03.2011.
u 20:51

Nitko od mjerodavnih nije sa mnom kontaktirao i takvo što od mene tražio, poručio je iz bjelovarskog zatvora Hrvoje Petrač

Nikomu se nisam nudio za svjedočenje niti je itko od mjerodavnih sa mnom kontaktirao da bi takvo što od mene tražio – poručio je iz bjelovarskog zatvora Hrvoje Petrač opovrgavajući tvrdnje da se preko posrednika, u zamjenu za kraću zatvorsku kaznu, ponudio biti svjedokom u istrazi o privatizaciji tvrtke Dioki Roberta Ježića, a o čemu je u petak pisao Jutarnji list.

Odvjetnik Velimir Došen posjetio je danas prijepodne Petrača u zatvoru te prenosi da je prvotno iznenađenje nakon pročitanog u novinama zamijenila ljutnja zbog neutemeljenih i neistinitih tvrdnji koje ga povezuju s istragom o slučaju Dioki čijem je vlasniku Ježiću nedavno produljen remetinečki pritvor.

– To je još jedna od konstrukcija – kazao je Petrač koji o Ježićevoj kupnji Diokija 2004. godine, tvrdi, ne zna ništa.

Inače, Petrač, osuđen na sedam i pol godina zatvora zbog otmice sina generala Vladimira Zagorca, dosad je u nekoliko hrvatskih zatvora odslužio više od pet i pol godina kazne i u režimu je kao i svi drugi zatvorenici.

Ključne riječi

Komentara 5

UT
utatica
21:01 11.03.2011.

Šta mislite je li Mesić pomilovao Petrača? Jospioivć bi ga sigurno rado polmiloval,

KL
klanac
22:30 11.03.2011.

Mali Žužić je vani sad je red da puste Petrača i on je Mesićev prijatelj. Neka institucije rade svoj posao. Sudstvo je neovisno. Bravo Mesiću!

OB
-obrisani-
09:11 12.03.2011.

Sve afera do afere,.....sve je OTETO, a nista privatizirano.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije