Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Čin netolerancije

Petnaestogodišnjakinja spalila Kuran pa objavila videosnimku

knjiga
arhiva VL
26.11.2010.
u 10:12

Djevojka je ovaj akt mržnje i netolerancije počinila u svojoj srednjoj školi u Birminghamu, a za njega se doznalo kada je školskoj upravi stigla prijava o videosnimci koja se nalazi na Facebooku.

U Velikoj Britaniji uhićena je 15-godišnja djevojka koja je spalila Kuran, a videosnimku spaljivanja potom objavila na svom profilu na Facebooku. Djevojka je ovaj akt mržnje i netolerancije počinila u svojoj srednjoj školi u Birminghamu, a za njega se doznalo kada je školskoj upravi stigla prijava o videosnimci koja se nalazi na Facebooku.

Policija je podnijela prijavu zbog raspirivanja rasne mržnje, a videosnimka je uklonjena s društvene mreže.

Ključne riječi

Komentara 34

XA
xaron
19:53 26.11.2010.

Spalila kuran pa uhapsena ??? Da je spalila Bibliju vjerojatno bi dobila orden ...

OB
-obrisani-
10:27 26.11.2010.

Glupo dete..ovo ni vrijedno članka u novinama..osim da se budale zakače pa krenu s prepucavanjima.. ..ova mala još ni ne zna kaj je mržnja... (kako bi i znala..s 15 godina..)

EM
emac
18:33 26.11.2010.

riznica stvarno si ko drek na tim kometarima, svugje se guraš i ti imaš zadnju i najpametniju riječ, al stvarno si i najduhovniji ovdje, svaka ti čast, ti i tvoj puran i sotonski alah, da se više makni s tih kometara, čim vidim tvoj kometar dobim proljev...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije