Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ravna gora

Petnaestogodišnjak poginuo na "quadu" na šumskoj cesti

Hitna pomoc
Arhivska fotografija
19.06.2010.
u 10:54

Zbog neprilagođene brzine na mokroj razrovanoj šumskoj cesti izgubio je nadzor nad upravljačem, vozilo je sletilo u provaliju i udarilo u stablo.

RAVNA GORA -Petnaestogodišnji Krešimir Grgurić iz Ravne Gore poginuo je, a njegov godinu dana mlađi prijatelj Marko Ivezić lakše je ozljeđen u prometnoj nesreći koja se dogodila u petak navečer oko 21 .30 sati u Ravnoj Gori.

Mladići, netom završeni osnovnoškolci, vozili su se na četverociklu Adly tzv. quadu delničkih oznaka šumskom cestom koja vodi od predjela Bajt prema Mirkovcima, daleko od naselja.

Krešimir, koji je upravljao četvorocikom, zbog neprilagođene brzine na mokroj razrovanoj šumskoj cesti izgubio je nadzor nad upravljačem, vozilo je sletilo u provaliju i udarilo u stablo.

Vozač je na mjestu poginuo, a četrnaestogodišnji Marko je, nasreću, samo lakše ozljeđen.

Komentara 3

CU
cunt
22:59 19.06.2010.

u kojoj je državi taj grad \'\'quadu\'\' bolan ????????

OB
-obrisani-
18:07 19.06.2010.

Oni roditelji što svojoj malodobnoj djeci kupuju snažne mrtvačke sanduke na kotaćima,,,sami priželjkuju smrt svoje djece. To se u pravilu uvijek i događa Moramo uvesti zakon koje bi takve roditelje odveo u dugogodišnji zatvor,jer su svjesno ubili vlastito djete.

SA
sargu123
21:01 20.06.2010.

Tata , koji mu je kupio to čudo sigurno je bio jako ponosan na svog sina ! Sad se i dalje može ponosit ..... nadgrobnim spomenikom !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije