Naslovnica Vijesti Crna kronika

Petnaestogodišnjak poginuo na "quadu" na šumskoj cesti

Zbog neprilagođene brzine na mokroj razrovanoj šumskoj cesti izgubio je nadzor nad upravljačem, vozilo je sletilo u provaliju i udarilo u stablo.
19. lipnja 2010. u 10:54 3 komentara 20 prikaza
Hitna pomoc
Foto: Arhivska fotografija

RAVNA GORA -Petnaestogodišnji Krešimir Grgurić iz Ravne Gore poginuo je, a njegov godinu dana mlađi prijatelj Marko Ivezić lakše je ozljeđen u prometnoj nesreći koja se dogodila u petak navečer oko 21 .30 sati u Ravnoj Gori.

Mladići, netom završeni osnovnoškolci, vozili su se na četverociklu Adly tzv. quadu delničkih oznaka šumskom cestom koja vodi od predjela Bajt prema Mirkovcima, daleko od naselja.

Krešimir, koji je upravljao četvorocikom, zbog neprilagođene brzine na mokroj razrovanoj šumskoj cesti izgubio je nadzor nad upravljačem, vozilo je sletilo u provaliju i udarilo u stablo.

Vozač je na mjestu poginuo, a četrnaestogodišnji Marko je, nasreću, samo lakše ozljeđen.

POSLOVNA RJEŠENJA
Pogledajte kako je karlovački slatkovodni akvarij postao primjer uspješnog poslovanja

A1 izdvaja za Vas

  • cunt:

    u kojoj je državi taj grad \'\'quadu\'\' bolan ????????

  • -obrisani-:

    Oni roditelji što svojoj malodobnoj djeci kupuju snažne mrtvačke sanduke na kotaćima,,,sami priželjkuju smrt svoje djece. To se u pravilu uvijek i događa Moramo uvesti zakon koje bi takve roditelje odveo u dugogodišnji zatvor,jer su svjesno ubili vlastito djete.

  • sargu123:

    Tata , koji mu je kupio to čudo sigurno je bio jako ponosan na svog sina ! Sad se i dalje može ponosit ..... nadgrobnim spomenikom !