Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uzavrela atmosfera
Povratak na članak

Petir "piknula" županicu: Krivo je pripremila projekt za obnovu ceste

HSS-ovka Marijana Petir pozvala je sisačko-molavačku županicu M. Lovrić da novac koji troši na reprezentaciju i najskuplji savjet u državi utroši na obnovu županijske ceste 3209.

Komentari 6

DJ
djakputnik
13:22 19.03.2010.

Nevjerovatna je tolika količina frustracija u toj maloj repetirki. Očito je opsjednuta gospođom Lovrić, a nije joj niti do koljena.

VL
TN
tamo-neka
15:12 19.03.2010.

...i jedna i druga bi se trebale ostaviti politike i otići uzgajati npr. piliće što dalje od siska...

VL
OB
-obrisani-
17:33 19.03.2010.

Bez namjere da branim ili ne Lovričku, RePetirka, kako je ovdje zovu, je do Boga bolesno ljubomorna i jalna na Lovričku tako da ne propušta niti jednu priliku da se očeše o nju. Takav je trag ostavila i dok jeje bila dožupanica. Nije radila pod milim Bogom ništa do oblajavala županicu, na svakom mjestu i u svako doba, i izazivala smijeh svih poznavalaca situacije. Mala je inače patološka lažljivica i zgadila se svima u županiji a najlošije stoji u svom rodnom selu Mustafinoj kladi gdje je valjda najbolje poznaju o ćemu svjedoči činjenica da je tamo više njenih rođaka i suseljana glasovalo za Lovričku nego za nju pa ju je i tu Lovrička pobjedila. Od tada njenoj kivnosti i mržnji nema kraja.. Sve u svemu: tuga i jad.

VL
MA
manoxxl
19:11 19.03.2010.

Petirka barem ne sluša cajke kao Lovrićka koja svršava kad čuje koruzu.

VL
OB
-obrisani-
01:33 20.03.2010.

Bravo Petir. Treba ovu babu žabu Lovričku,staviti tamo gdje joj je mjesto. Na traktor! Prečanka troši novac na budalaštine,savjetnici su čede, kao i ona sama. A i sad tu kokodaču šubare, pa je brane.

VL
QU
queen
10:24 20.03.2010.

Kada je Marina Lovrić toliko nesposobna kao što žele prikazati, zašto je onda Sisačko - moslavačka županija za vrijeme vašeg obožavanog Đure Brdarca bila među najsiromašnijima u državi? Sada ipak stojimo mnogo bolje. I značajno je da su u boljem stanju one (doduše malobrojne) županije u kojima su SDPovci župani. Ako žena ima toliko savjetnika znači da je dovoljno pametna da prinzna da o nekim područjima ne zna ništa, a ne juri tvrdoglavo u propast kao državna vlast. Uostalom, Marijana Petir (odnosno Pehir od milja) je bila na visokoj poziciji u županiji i zašto TADA nije ništa poduzela za svoje selo?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.