Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 107
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Puknuće nasipa
Povratak na članak

Peticiju za pokretanje tužbe potpisalo oko 2.800 mještana Rajeva Sela i Gunje

Peticiju kojom se traži pokretanje tužbe za odgovornost zbog puknuća nasipa, potpisalo oko 2 800 mještana Rajeva Sela i Gunje

Komentari 1

DU
Deleted user
10:50 17.08.2014.

Dragi moji posavci trebate tuziti vladu republike Hrvatske. Oni su naredbodavaoci rusenja nasipa kod R.Sela i Racinovaca s Hrvatske strane a vlada republike srpske i republike Srbije stoji kao naredbodavac rusenja nasipa kod Bjeljine. Ovim cinom spasili su u RH,, S.Brod, Zupanju, Vinkovce i sva sela izmedju dok su s bosanske strane rusenjem nasipa spasili Balkan od ekoloske katastrofe jer bi stradao Sabac sa svojom kemiskom industrijom "Zorka". Nesumnjivo je da je to manje zlo od dva zla ali sada bi trebalo to adekvatno i rijesiti s nadoknadom stete koju su nacinili u R Hrvatskoj za oko 10 tisuca stanovnika Posavine i nekoliko hiljada bosanaca u i oko Bjeljine. Zelim Vam itrajanu i uspijesnu borbu protivu lopova s obadvije strane savskog nasipa.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.