Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 178
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRAŽE SE PROMJE
Povratak na članak

Peticiju protiv držanja pasa na lancima potpisalo 50.000 građana, uključio se i Saša Lozar

Kampanju su pokrenuli Prijatelji životinja, Sklonište Prijatelji Čakovec i Udruga Pobjede u suradnji s više od 50 članica Mreže za zaštitu životinja.

Komentari 3

ST
stric23
12:10 26.03.2021.

...bolesnih i besposlenih ljudi...

VL
ST
stric23
12:05 26.03.2021.

.... bolesna inicijativa...

VL
DU
Deleted user
07:53 10.04.2021.

Ovi su pukli. A što bi trebalo onda, krave u torovima isto ne vezati i zatvarati? Pa životinje pate! Možda i ribice pustiti iz akvarija u rijeke i jezera! He bali vas cucki! Ako ne želite da budu na lancu i imaju brnjicu (što bi također po zakonu trebali imati kad su vani), onda ih nemojte imati. Pes nije prijatelj, obitelj, nego životinja, a bolesno vrijeme u kojem živimo dovelo je do bolesnih ideja o jednakosti psa s čovjekom.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.