Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMETNA NESREĆA

Petero učenika ozlijeđeno u naletu kombija na automobil

nesreca
Foto: Dragutin Šantoši
1/3
27.04.2012.
u 14:47

Školski autobus ne prevozi djecu do susjednog sela u školu pa to čine roditelji svojim automobilima

SLATINA – U prometnoj nesreći koja se danas oko 12.30 sati dogodila na vrlo prometnoj državnoj cesti D2 u selu Bistrica kod Slatine lakše je ozlijeđeno pet učenika od drugog do četvrtog razreda Područne osnovne škole Donji Meljani.

Prema neslužbenim izvorima nesreća se dogodila kada je vozač kombija Jozo K. (59) ispred sebe kasno uočio zaustavljanje i skretanje osobnog automobila za čijim je upravljačem bio Mihovil K. (50) koji je iz susjednog sela prevozio petero mališana kući iz škole. U snažnom naletu kombi je na daljinu od dvadesetak metara odgurao automobil pun djece, a pri tome su mališani, na sreću, tek lakše ozlijeđeni.

Ogorčeni roditelji žale se da od Bistrice do susjednog sela Donje Meljane ne postoji nogostup, školski autobus ne prevozi mališane pa su prisiljeni to činiti sami vlastitim automobilima.

Točan uzrok nesreće trebao bi biti poznat nakon policijskog očevida.

Ključne riječi

Komentara 9

BO
boni
15:38 27.04.2012.

austrijska registracija i jedan putnik previše, onaj šesti nikako nije bio vezan

OB
-obrisani-
16:08 27.04.2012.

Ovo je između Slatine i Virovitice . Klasika podravska magistrala i vjerojatno ne pridržavanje uvijeta na cesti.

LA
larala
15:16 27.04.2012.

di ste ministre, ovo je za vas ocito puno manji problem pa se bavite onim vecim, kako uvesti zdravstveni odgoj u škole

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije