Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 80
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DJECA KRALA KRUMPIR

Petero djece zatečeno u krađi krumpira

Krumpiri
Foto: PU međimurska
1/2
15.07.2016.
u 11:14

Ukrali petsotinjak kilograma krumpira

Petero djece zatečeno je u krađi krumpira jučer u Pribislavcu pokraj Čakovca. Trpali su krumpir u vreće sve dok ih nije prekinuo kontakt-policajac Policijske postaje Čakovec, kojeg su pozvali mještani.

Istraga je pokazala da su između 5. i 14. srpnja, u nekoliko navrata, djeca u poljskom predjelu zvanom Gmajna na njivi privatnog vlasnika ukrala petstotinjak kilograma  krumpira. Materijalna šteta procjenjuje se na oko 1500 kuna.

Dio ukradenog  krumpira  oduzet  je počiniteljima i vraćen vlasniku. O svemu će biti obaviješten Centar za socijalnu skrb, kažu u policiji.

>> Besraman otac! Pogledajte kako je iskoristio djevojčicu

Komentara 9

DU
Deleted user
11:51 15.07.2016.

Djeca krala jer im se ništa ne može, a tata u kombiju ili kamionu s kojim kupi stare akumulatore, stare kade, veš mašine, čekao malo dalje da vreće utovari. Sada se opet reprizira Velo Misto pa je aktualna ona da znamo tko su samo se ne smije kazati.

KE
kenedy
11:41 15.07.2016.

hahaha...sta deca znaju sta je petsto kila...

JU
juraInfidel
11:35 15.07.2016.

hehe..pustis nekoga da ti krade krumpir,pa prijavis policiji,i na kraju imas besplatno pobran krumpir

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije