Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
o odluci ustavnog suda
Povratak na članak

Peternel: Ovo nas nije iznenadilo, znamo tko bira te suce. Bačić: Očito smo pravilno postupili

"Iako su raspravu mogli otvoriti za javnost da građani čuju što je suce navelo da donesu takvu odluku i kojim su se argumentima koristili, odlučili su se sakriti iza epidemioloških mjera kao opravdanja", objavio je SDP

Komentari 24

Avatar neidemdalje
neidemdalje
18:59 14.09.2020.

tko je očekivao da će ustavni sud ugristi ruku koja ga hrani taj je preskočio terapiju...

VL
Avatar SINIŠA POLJAK
SINIŠA POLJAK
18:06 14.09.2020.

DP-u bi bilo bolje da energiju koju troši na pljucanje HDZ-a preusmjeri na objedinjenje svekolike hrvatske desnice bez provokatora kojima je zadatak razjedinjenje hrvatske desnice od 1990. Za to treba znanje, volja, želja i iskrena politička usmjerenost.

VL
TA
Tarica1912
17:52 14.09.2020.

Opozicija se propinje na zadnje noge 🥵, ništa konkretno 👹!

VL
DU
Deleted user
18:33 14.09.2020.

kmetovi moji,ja mogu što hoću,a vi imate slušat,ili selite!

VL
DU
Deleted user
20:36 14.09.2020.

Kao prvo neki bi od svega napravili nekakav šou koji se emitira na svim televizijama. Kao drugo postoji preglasna manjina kojoj smeta sve što se u Hrvatskoj napravi. Tu spadaju i one sa imenom i prezimenom koje su protiv samoo da bi bile protiv. Posve je normalno da se zakoni i odluke donose u skladu sa trenutnom situacijom. Da je DP na vlasti oni bi vjerovatno donosili zakone koji bi predvidjeli sve situacije u idućih 50 godina.

VL
Avatar WoodySheriff
WoodySheriff
18:29 14.09.2020.

Ustavni suci su isluženi partijski aparatčici, lijevog i desnog krila SKH, koje Sabor uhljebi na osnovi kompromisa HDZa i SDPa.

VL
PR
Prekosutra
17:21 14.09.2020.

Jeftin, amaterski, populisticki osvrt na odluku Ustavnog suda. Politicki se ponasati poput kafic-musterije vodi u propast politicara i njegove stranke!

VL
NI
nibunika
19:20 14.09.2020.

E moj Bačiću, iako nisam niti epidemiolog niti pravnik, žurno sam reagirao na ovom portalu (a nisam čekao pola godine) sa slijedećim komentarom: "Nakaradno obrazloženje Beroša, kao i Capaka. Čak da trgovine prije ove epidemije nisu radile nedjeljom, upravo zbogog epidemije trebalo bi proširiti rad i na nedjelju (umjesto 6 uvesti sedam radnih dana u tjednu), kako bi se smanjile gužve u trgovini, odnosno lakše osigurala distanca od 2 metra (iako sam, inače , osobno protiv rada trgovina nedjeljom)".

VL
LE
LeonM
18:03 14.09.2020.

Samo komentari HDZovaca u komentarima ostaju. Zanimljivo....

VL
DJ
DjD
17:30 14.09.2020.

Da je odluka bila suprotna, onda bi sudci bili ok? Jeftino.

VL
ED
edgar2
18:10 14.09.2020.

Razumijem kod svih nas potrebu da se što prije vratimo u normalu, ali to neće biti uskoro??? Pročitao sam neki dan intervju Andersa Tegnella, glavnog švedskog epidemiologa koji je Švedsku vodio kroz epidemiju što bi se reklo "protiv struje"...I danas mnogi od nas su smatrali da će se "normalan život" vratiti kada dođe cjepivo! Nekoliko dana sam razmišljao o onome što je rekao u intervjuu. Cjepivo nije "srebrni metak" (jednostavno i naizgled čarobno rješenje složenog problema)...nisam baš sklon lakim rješenjima složenih problema i vjerovati da jednom kad cjepivo bude ovdje da ćemo se moći vratiti i živjeti kako smo uvijek to činili. Mislim da je to opasna poruka koja se šalje jer to neće biti tako lako.

VL
Avatar lijevipokvarenibrisač
lijevipokvarenibrisač
17:30 14.09.2020.

Neznam točno da li je Asterix rekao Obelixu da napiše ovo stručan osvrt na odluku Ustavnog suda ili pak je Obelixu Asterixu to rekao. Misteriozono kao i sam sadržaj komentara. Populizam je uvijek bio misteriozoan s velikom dozom komedijskog amaterizma.

VL
BO
bolnaistina
19:47 14.09.2020.

Večina, sve bivši sdp. i komunjare.

VL
DU
Deleted user
23:17 14.09.2020.

Ustavni sud je sam sebi zabio autogol sva demokratska prava su ukinuta davanjem nekakvom stožeru da donosi odluke to u demokratskim društvima nije moguće nije proglašeno izvanredno stanje ustavni sud je donio nedemokratsku odluku ponavljam odluka ustavnog suda nije zakonita a ni demokratska takvi ljudi po svojoj funkciji bi trebali završiti u zatvoru

VL
PE
penellopea120
18:15 14.09.2020.

Kao sto sam vec napisala u proslome komentaru, nasi gradjani moraju uvijek imati na umu nesretnu povijest Hrvatskoga naroda, i domace izdajnike na vlasti koji su trpali u konclogore vlastiti narod i sluzili svojim gospodarima u Becu, Rimu i Berlinu. To je tako sve do danadanas. Oni ce za svoje fotelje u Hrvatskoj i gore u Briselu drzati bez problema narod u logorima, i pljackati nacionalno bogatstvo narodu, i privatne nekretnine gradjanima, sve zivo sto im oni narede, samo da se svide nacistima u Briselu i Berlinu, i imaju visoke funkcije u SS-ovcima. To je takva bolesna pasmina, takvi su uvijek i bili, kroz citavu svoju mracnu i gubitnicku povijest, domaci izdanici Hrvatske drzave i naroda.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.