Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Peter Robinson se zbog suprugina skandala povlači na šest tjedana

robinson
AFP
11.01.2010.
u 20:09

U idućih šest tjedana prvog ministra Sjeverne Irske zamijenit će ministrica Arlene Foster, koja se jučer već obratila sjevernoirskoj skupštini.

Prvi ministar Sjeverne Irske Peter Robinson odstupit će sa svoje pozicije na šest tjedana, a tijekom tog razdoblja trebao bi razmotriti sve aspekte afere u koju ga je smjestila njegova supruga Iris Robinson, koja je trenutačno na liječenju.
Kao svoju zamjenicu Robinson je privremeno imenovao ministricu Arlene Foster, javlja BBC.

Robinsona se optužuje da je znao da je njegova supruga od dvojice poduzetnika primila 50.000 funti za svojega mladog ljubavnika, ali to nije prijavio vlastima.

Skupština Sjeverne Irske, najavljeno je, istražit će ponašanje bračnog para Robinson.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije