Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NESPORAZUM
Povratak na članak

Petek objavio SMS prema kojem ZET duguje 24 tisuće kuna. O tome se oglasio i ZET

Katastrofalna financijska situacija je uzrokovana lošim upravljanjem i preplaćivanjem brojnih ugovora i usluga dosadašnje gradske uprave i podržavatelja iz HDZ-a, a ne posljedicama pandemije i potresa - napisao je Petek.

Komentari 2

DA
DarthVader
19:56 11.05.2021.

I opet se javio ovaj Petek. A bas ga palamudi.

VL
IG
igorl
11:15 12.05.2021.

U mojoj zgradi Grad Zagreb ima 3-4 stana za "zasluznike". Kad smo trebali dizati kredit za obnovu kotlovnice - najbolja ponuda je bila 6.5% namijenske kamate. Reko - jeste li vi normalni, pa mogu gotovinski nenamijenski dobit povoljnije. Odgovor: imate velik broj delikventnih platisa. Pitali upravitelja, pogodite tko je KONSTANTNO delikventan - da, Grad Zagreb. Plate tek kad se pokrene ovrha! I tako oduvijek.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.