Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odlikovani su najbolji učenici i najbolji profesori

Peta gimnazija dobila svoju ploču slavnih

škola
Foto: Marko Čubrilo/VLM
1/4
22.12.2009.
u 13:05

- Nama ta nagrada znači priznanje za dobar rad. Redom smo bili mentori učenicima čija su imena danas ovdje izvješena - rekli su odlikovani profesori.

U ponedjeljak je ravnatelj Pete gimnazije Petar Mladinić pred okupljenim učenicima predstavio ploču "slavnih" na kojoj su svoje mjesto našli najbolji učenici škole i najvrsniji profesori koji su odgojili mnogo vrhunskih fizičara i matematičara.

Na ploči je svoje mjesto našao i Adrian Satja Kurdija koji je drugu godinu zaredom izabran za najboljeg matematičara škole.

- Meni je vrlo drago da sam ponovno izabran jer je to na neki način pohvala za trud koji ulažem u učenje matematike i sudjelovanje na međunarodnim natjecanjima i poticaj mi je da se i dalje bavim matematikom.

Profesori mladog matematičara koji je sudjelovao već dva puta na međunarodnoj matematičkoj olimpijadi te osvojio brončanu medalju kao i zlatnu na onoj balkanskoj inačici natjecanja također su dobili svoje mjesto na ploči.

Profesor Želimir Miklić, zajedno s kolegom Tihomirom Engelsfeldom, dobio je priznanje za izuzetan trud s učenicima koji u ta dva profesora pohađaju nastavu iz fizike.

- Nama ta nagrada znači priznanje za dobar rad. Redom smo bili mentori učenicima čija su imena danas ovdje izvješena. Nagrada nam predstavlja poticaj za daljnji rad i nove radne pobjede - zaključio je profesor Miklić.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije