Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
eksperimentalno emitiranje specijaliziranih kanala
Povratak na članak

Pet televizijskih nakladnika natječe se za tri specijalizirana kanala

Na poziv su se javili Autor d.o.o., Nova TV, RTL, Nezavisna televizija NeT i Kapital Network. Vijeće za elektroničke medije u sljedeća će dva tjedna odučiti koja će tri kanala dobiti priliku za ekspirementalno emitiranje koje će najmanje trajati šest mjeseci, a najdulje do 31. prosinca ove godine.

Komentari 4

DO
downunder
14:32 29.01.2010.

jura-100 sve je tu jasno. Radi se o kanalima za septičku jamu. Ne znam kako bi drugačije nazvao program TV kuća.

VL
DU
Deleted user
14:40 29.01.2010.

Naš medijski prostor je zakrčen tv programima da više nema mjesta za nove.Ma daj svima da emitiraju nek plate i gotovo.Što komplicirate?

VL
OB
-obrisani-
15:52 29.01.2010.

svima dat a samo ne novoj tv i rtl-u to su televizije stranih močnika i kapitala pogotovo židovskoga i i talu su sa sdp-om

VL
Avatar Čitatelj300
Čitatelj300
19:07 29.01.2010.

O Bože - Ako RTL dobije koncesiju to je SRAMOTA. Cjele dane samo reprize repriza a filmovi su im akcijski b produkcije iz 80-tih + kunolovac, tarot i slične gluposti i sad bi oni još jedan kanal.... Molim vas ko boga da oni ne dobiju koncesiju

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.