Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Opasne i tražene

Pet od sedam najtraženijih terorista koje traži FBI su žene!

teroristkinje (1)
Foto: FBI
1/5
20.08.2012.
u 11:00

Optužene zbog napada na policajce i podmetanje požara te pokušaja rušenja vlade

Američki FBI traga za sedam osoba koje su optužene za domaći terorizam. Radi se o Amerikancima koji motivirani ekstremističkim ideologijama napadaju druge Amerikance u Sjedinjenim Američkim Državama.

Zanimljivo je kako su od njih sedam, čak pet žene. One su optužene zbog napada na policajce i podmetanje požara te pokušaja rušenja vlade.

FBI navodi kako su sve vrlo opasne i inteligentne, a za informacije o njima nudi se i novčana nagrada od milijun dolara.

Ključne riječi

Komentara 7

Avatar Vuglec
Vuglec
12:04 20.08.2012.

Ovo me čudi pa B.a.B.e kažu da žene ne mogu biti nasilne!?

DH
Dante_HR
12:31 20.08.2012.

@Vuglec, ne mora te čuditi. naime, konkurentska diskriminacijska organizacija, okupljena oko Neve Toelle, propagira humoresku kako žene nikada ne lažu, uvijek su zlostavljane i sve su redom žrtve nekog nasilja. Samo je pitanje vremena kada će se, prilikom regrutacije u redove militantnog feminizma, same dosjetiti da su, ustvari zlostavljane. Eto, sigurno će se javiti i ''Babe'' i Telleovke, ustvrdeći da se na ovim fotografijama teroristkinja ''nesporno vidi da su žrtve nasilja''. Na isti način iste paragrupacije ''ne vide'' i američko-europsko istraživanje, koje je ustvrdilo da je u dvije trećine slučajeva obiteljskog nasilja, zlostavljač - žena! No, nije najveća tragedija u postojanju militarističko-feminističkih organizacija, nego što Centri za socijalnu skrb i obiteljsko sudstvo bez propitivanja provode doktrinu ''uvijek i vječno nevinih žena - žrtava'' i ''uvijek i vječno krivih muškaraca - nasilnika''. Djeca su tu ''potpuno nebitna''.

Avatar Drazen Klaric
Drazen Klaric
12:00 20.08.2012.

Hm Kako jadne izgledaju, nije ni čudo da su teroristice. Pa to samo majka može voljeti. Da ih je netko pošteno povalio, ne bi im na pamet padale terorističke misli.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije