Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nezadovoljni liječnici

Pet ključnih slabih točaka: Hoće li uspjeti ili pasti dugo najavljivana zdravstvena reforma

29.10.2022.
u 07:00

Tek će se vidjeti kako bi zapravo domovi zdravlja plaćali bolničke specijaliste, ali ako je glavni motiv plaća po principu prekovremenog rada ili se bazira na entuzijazmu, model neće uspjeti.

Komentara 5

Avatar Zbregov
Zbregov
07:35 29.10.2022.

beroš mali ljigavi rotaryjarac....

VI
vidum
08:40 29.10.2022.

Kakva šteta da reforma padne? Bitno da nam vlada ne padne.

DU
Deleted user
08:16 29.10.2022.

Naravno da će pasti. Za reformu u pravom smislu riječi treba preciznost, prave osobe na pravom mjestu i volja za radom. To organizacijski nije baš osobina nas Hrvata, osim individualno. Zbog te nacionalne karakterne crte ni oni što kao žele reformu neće je moći niti osmisliti kako spada, niti će se ista moći provesti u život.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?