Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tragedija na tulumu

Pet irskih studenata poginulo u urušavanju balkona u SAD-u

urušio se balkon
Foto: Reuters/PIXSELL
1/2
16.06.2015.
u 15:41

Pet osoba poginulo je, a osam je ozlijeđeno u urušavanju balkona u sveučilišnom gradu Berkeleyju u Kaliforniji nedaleko od San Francisca

Pet osoba poginulo je, a osam je ozlijeđeno u urušavanju balkona u sveučilišnom gradu Berkeleyju u Kaliforniji nedaleko od San Francisca.

Svih petero poginulih bili su irski studenti, potvrdio je to irski ministar vanjskih poslova Charlie Flanagan, piše The Huffington post.

Studenti su slavili 21. rođendan jednog od njih kada je došlo do strašne tragedije.

Većina ranjenih ima teške, po život opasne ozlijede.

Nesreća se dogodila u noći s ponedjeljka na utorak, oko 1 sat, a urušio se balkon na četvrtom katu zgrade. Naime, balkon s četvrtog kata pao je na balkon na trećem katu zgrade.

Foto: Alcatel

>> Urušio im se balkon s drugog kata kuće, 21 osoba ozlijeđena

Komentara 2

Avatar viki_nuland
viki_nuland
20:56 16.06.2015.

Ocigledno je balkon bio kvalitetno napravljen. To je ta zapadna napredna tehnologija o kojoj svakodnevno slusamo price. Kvaliteta izrade balkona mora biti da je bila na visokom nivou.

Avatar CptRinas
CptRinas
16:50 16.06.2015.

Naime, balkon s četvrtog kata, pao je balkon s trećeg kata zgrade....valjda je novinar znao sta hoce reci s ovim. Nesretni klinci:-(

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije