Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 151
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kod Aljmaša

Sudar brodova na Dunavu, tri osobe u bolnici

brod
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
1/2
16.12.2013.
u 09:21

Njemački brod zakačio je tri hrvatske brodice na hrvatskom dijelu Dunavu

Nesreća u kojoj su sudjelovala četiri broda, dogodila se noćas oko 1.35 sati na 1375. kilometru Dunava pokraj Aljmaša kad je njemački brod zakačio tri hrvatske brodice na hrvatskom dijelu Dunava.

Brod je udario u tri čamca koji su potonuli. Jedan je jutros nađen, a za druga dva se još traga. Dvojicu ribiča je prihvatila posada broda i ukazala im pomoć. Treći se naknadno javio u bolnicu, a riječ je o lakšim ozljedama. Jedan ribič ima posjekotinu ruke, a za nesreću je vjerojatno kriva magla. Prema neslužbenim informacijama, brod je zaderao i nekoliko metara obale, a u lučkoj kapetaniji Vukovar tvrde kako je moguće da njemački brod uopće nije vidio čamce. U svakom čamcu je bio po jedan ribič, vjerojatno je riječ o braniteljima koji često pecaju na tom dijelu.

Brod treba uskoro stići u sidrište luke Vukovar gdje će se obaviti dodatni izvidi i utvrditi mogući prekršaji.

Komentara 3

Avatar MaliHrvat
MaliHrvat
09:34 16.12.2013.

Nedaleko od Osijeka!? Osijek je Grad na Dravi. Daleko ili nedaleko o tom po tom. Ušće Drave u Dunav je kod Aljmaša. Nevjerojatna je ova vijest. Nema tu baš toliko prometa , ljudski faktor opet je presudio. Magla ili neili ne da čujemo polismene što oni kažu

Avatar Django
Django
13:23 16.12.2013.

Na TV kažu da je austrijski brod, a da je njime upravljao državljanin Srbije....

MA
MaJu
20:52 16.12.2013.

Srpski drzavljanin upravljao je brodom, koji je "slucajno" naletio na Hrvatske ribice! Zanimljivo je, puno ima ovakvih "slucajnih" incidenate u kojima je krivac Srpski gradjanin, a nastradali je Hrvatski gradjanin. Moguci razlog je da se ovakvi krivci prelagano oslobadjaju krivice,ice, pa se to uzima u jednu ruku kao novi sport?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije