Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KOMENTIRAO MASIVNE NAPADE

Peskov: Specijalna vojna operacija ne ovisi o vremenskim uvjetima, njezini se ciljevi moraju postići

Foto: EVGENIA NOVOZHENINA/REUTERS/Stringer
1/5
17.11.2022.
u 15:52

Odgovarajući na pitanje o milijunima građana Ukrajine koji su u utorak ostali bez električne i toplinske energije zbog masivnih napada, Dimitrij Peskov rekao je da je to posljedica udara na vojnu infrastrukturu zbog nevoljkosti Kijeva da pregovara s Rusijom

Glasnogovornik Kremlja Dimitrij Peskov istaknuo je kako specijalna vojna operacija, kako u Rusiji nazivaju rat u Ukrajini, "ne ovisi o vremenskim uvjetima".

- Specijalna vojna operacija se nastavlja, ne ovisi o klimatskim ili vremenskim uvjetima - istaknuo je Peskov te dodao kako se "njezini ciljevi moraju postići", prenosi TASS.

Odgovarajući na pitanje o milijunima građana Ukrajine koji su u utorak, kada su vremenske prognoze predviđale niže temperature zraka, ostali bez električne i toplinske energije zbog masivnih napada, Peskov je rekao da je to posljedica udara na vojnu infrastrukturu zbog nevoljkosti Kijeva da pregovara s Rusijom.

Peskov je istaknuo da su objekti "izravno ili neizravno povezani s vojnim potencijalom Ukrajine i ukrajinskim režimom".

Glasnogovornik ruskog ministarstva obrane Igor Konašenkov rekao je u srijedu da su ruske snage u utorak, 15. studenog, izvele masivan napad visokopreciznim oružjem dugog dometa iz zraka i mora na ukrajinski vojni zapovjedni i kontrolni sustav te povezana energetska postrojenja. Ciljevi udara su, rekao je, postignuti.

VIDEO Zelenski iznio 'ukrajinsku formulu mira', obratio se na summitu G20: 'Rat se mora i može zaustaviti'

Tijek događaja u Ukrajini pratite OVDJE

 

Komentara 6

RK
RKS
18:22 17.11.2022.

Kako ga nije sramota . Obraz kao dzon trebas imati da bi ovako nesto izjavio .

Avatar kastanjer2
kastanjer2
18:27 17.11.2022.

Jevgenij Prigožin, šef zloglasne plaćeničke skupine Wagner, kaže da trenutno ne regrutira analno silovane zatvorenike, ali želi stvoriti zasebnu "postrojbu pijetlova" kako bi osigurao da drugi osuđenici ne moraju služiti s takvim nedodirljivim izopćenicima. Ruska država je mafijaška banda. 25% ruskih muškaraca je bilo u zatvoru tijekom života. Zatvorska kultura u velikoj mjeri definira modernu Rusiju. Ne možete razumjeti njegov diskurs, sociopolitičku hijerarhiju, ekonomiju, ako ne uzmete u obzir duboki utjecaj zatvorskih vrijednosti na način na koji rusko društvo funkcionira. I ruske vladajuće elite razmišljaju u zatvorskim pojmovima. Njima ljudski život ne predstavlja nikakvu vrijednost. Pogotovu ih nije briga za civilne žrtve. Civili su najniža kasta. Pa vi pregovarajte sa takvima. Imam tri načina kako završiti ovaj rat: 1. Šaljite oružje Ukrajini 2. Šaljite oružje Ukrajini i 3. Šaljite još više oružja Ukrajini. Rusi razumiju govor oružja.

VO
Votum
17:58 17.11.2022.

Aj crknite više bando boljševička! I vi i svi koji vas podržavaju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije