Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jadranki s ljubavlju

Pero Kovačević: Hvala vam što smo dužni "samo" 50 milijardi eura

kovacevic
Davor Puklavec/Pixsell
01.03.2011.
u 16:47

- Ponukan viješću da članovi i simpatizeri HDZ-a moraju premijerki poslati najmanje 220.000 pisama potpore u kojima će hvaliti Vladine projekte i isticati njene napore, odlučio sam i sam napisati pismo "potpore", kaže Kovačević

Pero Kovačević, zamjenik predsjednice stranke HSP dr. Ante Starčević, odlučio je pomoći premijerki Jadranki Kosor te joj je poslao pismo potpore. Pomogao je i lokalnim HDZ-ovcima koji su od šefice stranke dobili nimalo zahvalan zadatak jer nije lako nagovoriti 220 tisuća stranačkih drugova i simpatizera da napišu pismo u kojemu hvale rad Vlade, a posebno premijerke.

"Ponukan viješću da članovi i simpatizeri HDZ-a moraju premijerki poslati najmanje 220.000 pisama potpore u kojima će hvaliti projekte i poteze koje poduzima Vlada i isticati napore Jadranke Kosor, odlučio sam i sam napisati pismo 'potpore' - unatoč činjenici da nisam član niti simpatizer HDZ-a. Svoje pismo 'potpore' ne upućujem samo Jadranki Kosor nego i gradonačelniku Milanu Bandiću jer upravo zahvaljujući njima Zagrepčanke i Zagrepčani žive tako 'relaksirano'. Bilo bi nekorektno da samo pišemo Jadranki Kosor, pišimo i Milanu Bandiću", uvodno je Kovačevićevo slovo.

"Tko zna kako bismo danas živjeli da nemamo Jadranku Kosor i Milana Bandića", pita se i odgovara Pero Kovačević. "Možda je upravo zahvaljujući naporima i radu Vlade i premijerke u Hrvatskoj nezaposleno tek 334 tisuće građana? Možda bi Hrvatska bila zadužena više od 50 milijardi eura? Možda bi korupcija i siva ekonomija godišnje progutala više od 23 milijarde, a neplaćeni računi iznosili više od 26 milijardi kuna? Možda Vukelić ne bi imao svoj most u Karlovcu? Možda bi Purda bio slobodan, a Vlada ne bi trebala pripremati helikopter za njegov dolazak u Hrvatsku? Možda bi sin Andrije Hebranga stvarno bio nezaposlen? Da nemamo Milana Bandića, danas ne bismo imali dvoranu Arena Zagreb, a ako bi je imali, možda bi nas stajala više od 210 milijuna eura. Pitanje je bi li imali Domovinski most koji je koštao više od 300 milijuna kuna? Zamislite kako bi danas izgledao maksimirski stadion da u njega nije uloženo više od 420 milijuna kuna?", dio je Kovačevićeva pisma.

Komentara 72

DU
Deleted user
17:30 01.03.2011.

Radi se o profesionalnom kapetanu JNA svojedobno, a danas istaknuti član hrv. ekstremne desnice.... Šta ti je život, kapetane!? Lijevo, desno - nigdje moga stana!

FT
Fra tetka
17:47 01.03.2011.

Pero je politički mrtvac i luzer kao i ona ostala šaka desničarskog jada.Zbog njihove desničarske klerofašističke ideologije Hrvatska se djeli na regionalne cjeline što može dovesti do konačne podjele.

LU
lutomirski
18:02 01.03.2011.

zemlja bez buducnosti, narod blesav kao ku...c !!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije