Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tjedni pregled
Povratak na članak

Pernaru sreća ne treba, njemu je za uspjeh dovoljan Bero

Da ne bi dr. Pernara, nikada ne bi doznali da vitamin C liječi skoro sve bolesti

Komentari 6

VK
VKSS
11:27 12.01.2019.

Jadni mi sa takvom oporbom,ovi ce ostati zauvijek tu.Jedini iz ŽZ mi je Buljac super,ovi ostali cirkusanti,pogotovo dr.Pernar

VL
Avatar Danijel.Hrzic
Danijel.Hrzic
10:42 12.01.2019.

PERNAR NIJE REKAO da ljudi na antidepresivima ne trebaju uzimat terapiju i samo otič po "lijek" u prirodu i grlit drveče, on je ekao da ako ste malo iz nekog razloga pokunjeni,tužni,melankolični da odete u prirodu,šećete,udahnete zraka a ne odmah doktoru koji PO DIFOLTU prpišu atidepresiv i onda nakon par mjeseci kljukanja time postanete ovisni pa i posljedično depresivni ako ga prestanete uzimat,vidite kako se lako izvadi iz kontexta??? Isto NIJE REKAO da s antibiotici moraju prestat uzimat nego da samo vitamin C može pomoč izliječenju pa kod prehlade upravo doktori kažu da se E UZIMA ANTIBIOTIKE jer ne pomažu ako nije indicirana teška bakterijska infekcija jer kod blažih bakterija se ne uzima jer uprao imunitet to sam riješi.... Dakle sve ŽIVOM ZIDU izokreču kao i ono da su oni PROTIV KREDITA,NISU,oni su protiv KAMATARENJA i KAMATARA,one banke koje u svojim državama imaju 2 ili 3% kamata nama nabijaju od 6,7 ili 9%..Nisu niti PROTIV CIJEPLJENJA nego za SLOBODAN IZBOR kako je uostalom u 15 drugih zemalja EU,kako to da tamo nema epidemije kojom nas plaše???Kako to da ti milijui koji dilaze iz necijepljenih država kao turisti nas sve ne zaraze??? OPET LAŽ DAKLE! Nisu niti za LEGALIZACIJU MARIHUANE radi napušavanja nego zbog ULJA KONOPLJE u ljekovite svrhe a uostalom ko će pušit travu puši ju i ilegalno i legalno a ovako bi crno tržište propalo pa ni djeci nebi bilo dostupno a ubirali bi se deseci milijuna iz poreza i nova radna mjesta otvorilo, tu je i INDUSTRIJSKA konolplja.

VL
DU
Deleted user
12:01 12.01.2019.

kakvi nam debili sjede u saboru...aleluja

VL
Avatar siva_sova
siva_sova
10:49 12.01.2019.

pernar je izgleda postao velik trn u oku, bravo!

VL
KO
komunikolog
23:23 12.01.2019.

Ivan Del Pietro, osnivač SDP-a u Slavoniji! Član KPJ. Zato su ga smjenili. Banda ustaška!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.