Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 48
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bizarne provokacije u Saboru

Pernar: Zastupnik Đakić mi laserom ide u oči, to je sramota

pernar
06.04.2017.
u 00:09

U kasnim večernjim satima u polupraznoj sabornici događale su i i bizarne stvari

Cjelodnevna rasprava u Saboru o slučaju Agrokoru traje do dugo u noć. U sabornici je ostala tek nekolicina zastupnika, ali rasprava još uvijek traje. 

Među aktivnijim zastupnicima su kao i obično članovi Živog zida, a Ivan Pernar je tijekom svog večerašnjeg izlaganja doživio i jednu neobičnu provokaciju, nezapamćenu u saborskim klupama. 

U jednom trenutku zaustavio je svoj govor iz saborske klupe kako bi se požalio presjedavajućoj Milanki Opačić: 

- Oprostite, zastupnik Đakić mi s laserom ide u oči, mislim da je to sramota. Molim vas. Mene su iznijeli iz ovog sabora zato jer sam govorio protiv Karamarka, a ovaj  čovjek mi laserom svijetli u oči. Jel to normalno presjedavajući? - požalio se Pernar. 

Na snimci prijenosa doista se vidi da laserska zraka pleše prema Pernaru u nekoliko navrata, iako se iz tog kuta nije vidjelo tko upire svjetlom. 

- Zaista nisam primjetila. Molim vas da nastavite dalje sa svojom raspravom - reagirala je Opačić.  A njenu molbu je Pernar prihvatio i potom neometano nastavio raspravu. 

>> Plenković nasmijao zastupnike: Joj Maras, poslije ćemo razgovarati na kavi. Najjači si

Ključne riječi

Komentara 87

PS
psiho84
01:14 06.04.2017.

Ok. Gradani su svjesni da se zastupnici ponasaju kao djeca u vrticu ali ovo je uvreda za instituciju. Ometati laserom kao da je u osnovnoj skoli. Koliko godina ima taj zastupnik? Je li malouman? Da zastupnici barem malo postuju sabor ovaj bi izletio naglavacke pod osiguranjem i bio izbacen iz stranke. Ali nikoga nije briga. Sutra ce kartati belot, prekosutra igrati sah i potpisivati se na klupe. Ovo je ispod svakog nivoa za komentiranje uopce.

TP
tugomir.pokas
01:20 06.04.2017.

Đakić je tipični proizvod HDZa.Ne moraš imati pameti ali samo budi poslušan prema stranačkom šefu -Sanaderu, Karamarku, Plenkoviću.U tome je tajna uspjeha ovakvog nametnika.

DU
Deleted user
03:08 06.04.2017.

Dakic presao na specijalni nacin ratovanja hehe... Ali uopce nije smijesno, kad vidis cim se oni bave dok drzava tone nepovratno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije