Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 130
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NASTAVAK RASPRAVE
Povratak na članak

Pernar protiv zabrane kandidiranja: Što da dobijem kaznu zatvora zbog borbe protiv deložacije? Vi onda mene deložirate iz Sabora?

'Pravna država mora funkcionirati, dakle ako je počinio kazneno djelo bit će prijavljen, njemu će skinut biti imunitet i on će biti osuđen'

Komentari 6

DU
Deleted user
17:34 20.10.2016.

izgleda da pernar jedini koristi svoj zastupnički položaj da bi se čuo glas onih koji su ga birali što je za pohvalu bez obzira što se osobno ni u čemu ne slažem s njegovom ideologijom i tematikom.

VL
ZD
zdepar
17:37 20.10.2016.

mladi skojevac pernar ima zadatak da popularno popuni vakuum sdp-ovih izostanaka, jer maras je ipak slaba verbalna karika, u drugim, materijalnim aktivnostima se puno bolje iskazivao, a bauk bez vlasti i nije neki bauk, samo konzerva s puno masti nana poklopcu, sve u svemu , vladajućima bi dovoljno bilo citirati velikog suparničkog vožda milanovića iz doba njegove moći, "zakoni su takvi kakvi jesu, a mi ćemo ih promjeniti po svojoj volji jer to možemo, jer za to imamo dovoljno ruku..." i to je sva pamet i nema poterbe narod opterećivati benignim proseravanjima nekolicine besposličara

VL
TZ
tibold.zvonimir
22:30 20.10.2016.

on je sa tim idejama i stavom i ušao i sabor. Da se sad toga drži kao pijan plota, osigurava mu i sljedeće 4 godine saborskih primanja. On svoje birače neće iznevjeriti kao Plenkovic. Iako meni to njegovo laprdanje nemaa ni glavu niti rep, on je od riječi i poštuje svoje biračko tijelo. S toga, po meni bi trebao biti primjer svim tim besöoslicarima u saboru, kako se poštiva baza koja te izabrala

VL
KR
krmnazabrana
17:04 20.10.2016.

I zatvorenici su dio društva, pa prema tomu imaju pravo birati i biti birani u Saboru, ali ih to ne oslabađa od poštivanja zakona i zakonskih kazni za kršenje istih, a to upravo Pernar krši i poziva na krešenje.

VL
HA
Haringa
16:50 20.10.2016.

Pernaru crnogorski kume di se gasiš!

VL
GR
granit1
18:04 20.10.2016.

Pa ljudi moji , pa zar ovakav s ovakvim stavovima i objasnjenjima dogura do sabora. Ovakvi prave sprdacinu i cirkus od sabora, a sta se moze kad ih ima kiji daju glas ovakvima.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.