Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KAVA NA PANTOVČAKU

Pernar otkrio o čemu je razgovarao s predsjednicom Kolindom Grabar-Kitarović

pernar, kitarović kolinda
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
1/3
03.11.2016.
u 19:19

Dio razgovora uključivao je neke osobne detalje i iskustva pa o njima ne mogu pričati. Nije bilo nekih tajnih dogovora ili nečega sličnog, poručio je Pernar.

Iako nije htio govoriti o čemu je razgovarao s predsjednicom Kolindom Grabar-Kitarović, Ivan Pernar odlučio je razjasniti neke stvari.

– Putem medija stalno se pokušava stvoriti sukob između osoba. Međutim, za mene postoji samo sukob ideja. Predsjednica i ja imamo duboka razilaženja u vezi s vanjskom politikom, ali to ne znači da bismo trebali imati neprijateljski stav jedno prema drugome na osobnoj razini – objasnio je Pernar.

Dodaje kako nema ništa protiv Grabar-Kitarović kao osobe te da je "isključivo u dubokom političkom neslaganju s njezinim pogledom na ulogu Amerike i NATO-a u svjetskim krizama, kao i ulogu Hrvatske u svemu tome".

– Mislim da ona na isti način gleda na mene, zna da nam je pogled na međunarodnu politiku suprotan, ali me uvažava kao sugovornika. Drugim riječima, odnosi se s poštovanjem i iz istog razloga ima i moje poštovanje.

Ponavljam još jednom da nikakvih pritisaka nije bilo niti je pokušala utjecati na mene da promijenim stavove.

Dio razgovora uključivao je neke osobne detalje i iskustva pa o njima ne mogu pričati. Nije bilo nekih tajnih dogovora ili nečega sličnog.

Netko će reći da ona provodi lošu politiku, s tim se slažem. Međutim, kao osoba je korektna i profesionalna, iako ima ulogu kakvu ima – napisao je Pernar na Facebooku.

Komentara 20

Avatar Anemični HDZ
Anemični HDZ
20:09 03.11.2016.

kaze pernar jutarnji u vlasnistvu masona vecernji u rukama kurira i eto ti ga na.

MA
Marko1337
21:01 03.11.2016.

pernar je apsurd i simptom bolesti našeg društva

MA
marijaqwer
08:30 04.11.2016.

U naslovu piše "Pernar otkrio o čemu je razgovarao s predsjednicom Kolindom Grabar-Kitarović" , a u članku da " nije htio govoriti o čemu je razgovarao s predsjednicom Kolindom Grabar-Kitarović ". Autor članka je večernji list . Autor je kao i članak.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije