Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Oštro u Saboru

Pernar ne bira riječi: Hanžeković je mason 33. stupnja koji je prodao dušu vragu

ivan pernar
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
21.10.2016.
u 17:23

Ivan Pernar danas je ponovno bio vrlo aktivan u Saboru. Ovog puta napao je Marijana Hanžekovića

Jedan je od sasvim sigurno najaktivnijih zastupnika u Saboru Ivan Pernar iz Živog zida. Pernar ne bira riječi i oštro govori o trenutačnoj situaciju u zemlji, ali i o nekim ljudima. Danas je ponovno bio vrlo rječit.

Napao je odvjetnika Marijana Hanžekovića. Poručio je svojim kolegama zastupnicima da mu je želja da se svi zajedno pobune protiv ovog sustava koji drži zemlju u ropstvu, a građane ponižava.

– Vaš neprijatelj nije Ivan Pernar, nije Marin Škibola, nije Branimir Bunjac, nije Ivan Vilibor Sinčić, naš problem je gospodin Marijan Hanžeković, mason 33. stupnja koji je prodao dušu vragu i koji putem svoje odvratne žute štampe napada i vrijeđa sve one koji se suprotstave njegovu modelu ovrha odnosno lišavanja građana života i isisavanja životne energije iz njih. Stoga pozdravljam napor vas kolega iz Mosta da mu oduzmete posao prisilne naplate ovrha u ime HRT-a – rekao je Pernar u Saboru.

Pernar je ujedno vrlo aktivan na svom Facebook profilu gdje uredno objavljuje svoje snimke iz Sabora. Potpredsjednik Sabora Milijan Brkić nekoliko ga je puta opomenuo da ne napada pojedine osobe u Saboru.

> > Pernar protiv zabrane kandidiranja: Što da dobijem kaznu zatvora zbog borbe protiv deložacije? Vi onda mene deložirate iz Sabora?

Komentara 73

Avatar TvojUjko
TvojUjko
17:53 21.10.2016.

Pernar govori usred Hrvatskog Sabora, ono što govori 99% Hrvatskog pučanstva u svojih 4 zida!

Avatar delminium
delminium
17:56 21.10.2016.

Kad pogledamo tko upravlja medijima jasno da informacije koje dobije mali covjek uvijek su manipulacija. Pernar radi pravu stvar raskrinkava najgore.

ST
Stijena001
17:55 21.10.2016.

Na zalost danas je iznosio istinu koje se mnogi libe dodirnuti a svijesi su je..... zamjera mu se cesto javljanje dok se druge 4 god ni ne vidi u sabornici

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije