Naslovnica Vijesti Hrvatska

Pernar: HDZ me pokušao potkupiti, Kosić: Policija me prati

– Oko podneva dvojicu mojih prijatelja koji su bili kod mene odmah ispred moje kuće legitimirala je policija
24. veljače 2011. u 15:12 361 komentara 17 prikaza
ivan pernar
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
Pogledajte galeriju 1/4

– Sinoć me HDZ pokušao potkupiti. Poslije 20 sati dobio sam internetsku poruku nekog Andrije Hrnčevića iz HDZ-a u kojoj mi piše da moji postupci ne vode ničem doli daljnjoj političkoj destabilizaciji koja nikome nije potrebna te me bez okolišanja pitao što bi me, citiram, "učinilo sretnim i zadovoljnim da odustanem od suludih nakana i nastavim živjeti uspješnim životom" – tvrdi Ivan Pernar.

– Rekao mi je i da se ne stidim zahtijevati bilo što, da sve možemo definirati odmah na bilo kojem mjestu i u bilo koje vrijeme te da mu se što prije javim jer je to vrlo važno. Ostavio mi je i svoj broj telefona. Naravno, nisam mu se javio niti se kanim javiti. To je mafija! Večeras se opet ide u prosvjed! – kazao nam je danas Ivan Pernar koji je preko Facebooka u utorak organizirao prosvjed na Markovu trgu, kojem se odazvalo tristotinjak mahom mladih prosvjednika, a on je bio priveden u policiju jer je pokušao preskočiti policijske barikade. Telefonski broj koji je Hrnčević ostavio Pernaru pokušali smo nekoliko puta zvati mi, ali nitko se nije javljao.  
 
No, da se današnje, ponovno okupljanje prosvjednika na istom mjestu, i to u 18 sati, očito pokušava "minirati", svjedoči nam i nezaposleni Zagrepčanin i otac dviju kćeri Tomislav Kosić, kojeg je u utorak policija (u civilu) također privela zato što je bio jedan od govornika na prosvjedu.

– Oko podneva dvojicu mojih prijatelja, koji su bili kod mene, odmah ispred moje kuće legitimirala je policija. Pitala ih je tko su i što tu rade. Ne znam, ne mogu tvrditi da su mi prijatelje legitimirali zbog mojeg sudjelovanja na prosvjedu, no čudno mi je to. Nikome nije jasno zašto se policija našla baš pred mojom kućom. Imam osjećaj da me netko prati i špijunira. Unatoč svemu tome, ja i večeras dolazim na prosvjed – rekao nam je danas oko 14 sati Tomislav Kosić.

Deceuninck grupa
PROIZVODNJA I EKOLOGIJA
Mogu li uspješno poslovanje na globalnom tržištu i zaštita okoliša ići ruku pod ruku? Jer kako stvari stoje, uskoro će morati
  • omerto:

    Hajde mali budi pametan. Uzmi jednu povlaštenu mirovinu, političku. Zaslužio si. Jednna više, manje...

  • marinela_os:

    Lako tako,sakriti se izna nika i pljuvati sve i svakoga.Dečko si je ozbiljno zakomplicirao život javno govoreći što misli,a vi dežurni dušebrižnici pretromi misliti ,a kamoli djelovati pljujete po njemu....

  • dejavu:

    24.02.2011. u 17:37h vjer.domo je napisao/la: ova vladajuća garnitura je legalno izabrana na izborima i nisu se zaljepili za nikakve stolice... ------------------------------------------ ovako nesto moze izjaviti samo idiot ili netko tko se dobro nakrao uz pomoc vladajuce garniture ! ...biraj ; koji si ?