Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 104
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Anketa portala

Perković, Tomašić ili 'mala Norveška': Izaberite događaj i izjavu tjedna!

snijeg
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
26.01.2014.
u 09:00

Portal Večernjeg lista daje vam mogućnost da u anketama ispod teksta glasate za ovotjednu izjavu i događaj tjedna.

Portal Večernjeg lista daje vam mogućnost da u anketama ispod teksta glasate za ovotjednu izjavu i događaj tjedna.

Josip Perković izručen je Njemačkoj, Povjerenstvo za odlučivanje o sukobu interesa pokrenulo je postupak protiv Linićeva pomoćnika Branka Šegona, a policija je zbog njegova spornog kredita došla u HBOR po dokumente, Kreditna agencija Standard&Poor's opet je spustila kreditni rejting Hrvatske, a pojavile su se i najave da bi Linić mogao uvesti porez na štednju. Ovog tjedna su premijer Zoran Milanović i ministri su bili na "rešetanju" u Saboru, a na sjednici je Vlada prihvatila izmjene Zakona o radu kojima se žestoko protive sindikati.

Za Izjavu tjedna možete izabrati između izjava dana, u kojima su se našli predsjednik Županijskog suda Ivan Turudić, predsjednik Sabora Josip Leko, ministri Ivan Vrdoljak i Gordan Maras, predsjednica HSP-a AS Ruža Tomašić, sindikalist Mijat Stanić i predsjednik HUP-a Ivica Mudrinić.

>>Čačić, Perković ili Glavaš: Izaberite događaj i izjavu tjedna!

Komentara 3

Avatar žič
žič
10:37 26.01.2014.

po vrdoljakovoj izjavi se vidi primitivizam i skorojevištvo,norvežani,švicarci itd.uče svoju djecu u školi da su njihove države siromašne i da zato treba raditi i učiti,a kod nas jedan nazovimo ga,,ministar,,daje takvu glupu izjavu da ti pamet stane

Avatar anticenzura
anticenzura
09:24 26.01.2014.

Za mene je dogadjaj tjedna koji vi niste objavili. Skidanje EU zastave sa javnih ustanova u Gran Bretaniji. Dobili su svoju bitku sa Bruxellesom, komplimenti Britancima. Vjerujem da ce i na Referendum za izlazak iz Unije, poslali su dobar signal.

MA
Maja28
09:21 26.01.2014.

Narodu je dosta crnog humora od nesposobnih ministara. Ili sposobnih?? Ovisno o tome šta im je cilj.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije