Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MEĐIMURSKI SDP

Perhoč razočaran kolegama koje je uveo u politički život

Perhoč
Foto: Vjeran Žganec-Rogulja/Pixsell
30.11.2013.
u 19:04

- I dalje ću davati svoj doprinos stranci - ističe Perhoč, koji se zaposlio u gradskom poduzeću Čakomu, iz kojeg je i otišao za župana

- Ne ljutim se na nikoga jer svima mogu pogledati u oči. To što su učinili više govori o delagatima na konvenciji nego o meni ili kolegama koji također nisu izabrani u predsjedništvo - kaže Ivan Perhoč, bivši povjerenik međimurskog SDP-a, koji je na stranačkoj  konvenciji u Čakovcu doživio neugodan poraz. Iako je bio župan i dugogodišnji predsjednik županijske organizacije, nije dobio dovoljno glasova za ulazak u predsjedništvo ŽO-a.

- Problem je širi jer u predsjedništvu nema ni aktualnog čakovečkog gradonačelnika Stjepana Kovača, načelnika općine Štrigova i ravnatelja škole Stanislava Rebernika, načelnice Strahoninca u više mandata Sanje Krištofić, pomoćnika ministra Veselina Biševca... da ne nabrajam dalje. To govori da članovi stranke, odnosno delegati na konvenciji, nisu vrednovali dosadašnji rad svih tih ljudi - ističe Perhoč. Prihvaća, dodaje, dio odgovornosti za poraz na izborima za župana, pa ako treba i da to da je isključivi krivac za poraz, no ne zna čemu takav potez stranačkih kolega.

- S ljudske strane rečeno, ja sam mnoge od njih uveo u stranački život i otvorio im vrata. Na terenu sam sudjelovao u stvaranju stranke od samih početaka - napominje Perhoč, koji nakon izbora nije želio mandat vijećnika u Županijskoj skupštini. Ostalo mu je mjesto u predsjedništvu gradske organizacije Čakovca, te u županijskom odboru.

- I dalje ću davati svoj doprinos stranci - ističe Perhoč, koji se zaposlio u gradskom poduzeću Čakomu, iz kojeg je i otišao za župana. Vodi tehnički sektor. Konvencija je, čini se, produbila podjelu na čakovečku organizaciju, kojoj pripadaju Perhoč, Kovač i Biševac, te neke općinske ogranke.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije