Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Enio Meštrović

Performans na zadarskom trgu u povodu Dana državnosti: Hrvati su navikli šutjeti ili bježati

Foto: Frane Šarić
25.06.2015.
u 10:19

Prosvjed Meštrovića zbog stanja u državi totalitarizma, kako je rekao i SDP-a i HDZ-a je u biti bila tišina

 - Poruka za Dan državnosti: Za 10 do 20 godina će vladati sami sa sobom, ali im neće imati tko plaćati plaće. Onda će morati smisiliti kako će vratiti sposobne mlade ljude koji odlaze. Mi smo navikli živjeti u totalitarizmu i navikli smo ili šutiti ili bježati. Ovo je glas naroda i sad ćete čuti - rekao je ovo poznati zadarski preformer Enio Meštrović i stao za mikrofon na zadarskom Narodnom Trgu.

Prosvjed Meštrovića zbog stanja u državi totalitarizma, kako je rekao i SDP-a i HDZ-a je u biti bila tišina. Meštrović je naime otvarao usta, no njegov glas, glas naroda se nije čuo...

>> Enio Meštrović kao 'divljak' pokušao doći do glasova

Komentara 11

M2
mato 2
10:55 25.06.2015.

koliko ja znam narod je pokazal da ne bježi a koji su bježali sad nam podmeću.krema je sela u fotelje umjesto da od Hrvatske napravi mjesto za normalan životSRETAN VAM DAN DRŽAVNOSTI

Avatar Štilcovana_Katabolcna
Štilcovana_Katabolcna
14:41 25.06.2015.

Evo još jedan zorni prikaz zašto se 1991.godine Zadar nazivao Bežigrad.

MI
miso
10:44 25.06.2015.

Enio govori istinu - kome krivo - kome pravo!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije