Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kandidat za predsjednika SDP-a
Povratak na članak

Percan: Nastojat ću pomiriti frakcije unutar SDP-a, neće biti revanšizma

U svom izbornom programu Percan je poručio da se SDP nikada neće prestati boriti protiv bilo kakvih oblika bilo kakve diskriminacije, da će braniti temeljna ljudska prava i slobode, braniti pravo na različitost ali i različitost političkog razmišljanja.

Komentari 2

DH
dalibor.hren
15:19 19.09.2020.

Borit će se za svoj džep!

VL
ST
stefj
14:01 19.09.2020.

Neće se prestati boriti protiv bilo kakvih oblika bilo kakve diskriminacije? Bio bi prvi, jer se svi žestoko bore za pozitivnu diskriminaciju iliti stvaranje interesnih skupina na bilo kojoj osnovi nametnutog ili izdvojenog prava...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.