Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Napad bez povoda u Gračacu

Pepeljarom i bocom pogodio mladića u glavu i ozlijedio ga

policija
Arhiva VL
17.12.2009.
u 09:26

Napadač je navodno bio pod utjecajem alkohola i bez ikakva je povoda napao i ozlijedio 20-godišnjaka. Protiv njega su podnesene kaznena i prekršajna prijava.

GRAČAC - Zadarska je policija protiv 21-godišnjaka iz Gračaca podnijela kaznenu prijavu jer je prije tri dana oko 21 sat u jednom ugostiteljskom objektu u Gračacu bez povoda nasrnuo na 20-godišnjaka ozlijedivši ga staklenom bocom i pepeljarom. Protiv njega je podnesen optužni prijedlog zbog remećenja javnog reda i mira. Dvadesetogodišnjem mladiću lakše je ozlijedio glavu..

Ključne riječi

Komentara 2

MA
maxresist
10:13 17.12.2009.

Ako je srbin ok,kad svi oni libelarni fašisti mogu u tom stilu komentirati ¸hrvate iz Bih mogu i ja četnike.

DA
damocles
20:43 17.12.2009.

Tako je to kad mozak ode na kvasinu od alkohola.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije