Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Reagirali na najave

Pentagon: Vojnik koji je upucao Bin Ladena ne bi se smio pojaviti na Fox Newsu

Osama Bin Laden
Foto: Youtube
31.10.2014.
u 22:23

Fox News je ime marinca planirao objaviti u dokumentarcu idućeg mjeseca, a iz Pentagona podsjećaju na ugovore o objavljivanju tajnih informacija

Nakon što je američka TV kuća Fox News najavila objavu identiteta člana jedinice specijalne američke postrojbe Navy SEAL koji je upucao Osamu Bin Ladena oglasili su se iz Pentagona.

Fox News je priču vojnika planirao objaviti u dokumentarcu idućeg mjeseca, a iz Pentagona ističu kako svatko tko je 2011. sudjelovao u operaciji u kojoj je ubijen vođa Al Qaede vezan ugovorom kojim se brani objava tajnih informacija, pogotovo u intervjuu na nacionalnoj televiziji.

Kako piše Business Insider koji je u posjedu Pentagonovog priopćenja, čini se da će pripadnici SEAL-a biti predmet istrage zbog sudjelovanja u dokumentarcu.

Izjava Pentagona došla je od zapovjednice Amy Derrick-Frost, glasnogovornice odjela za obranu, koja je rekla da vojska nije potvrdila da je osoba koja je sudjelovala u dokumentarcu Fox Newsa doista pripadnik SEAL-a koji je ispucao fatalan pucanj u Bin Ladena.

>> Vođa ISIL-a Abu Bakr Al-Baghdadi postao novi Osama bin Laden

>> Pismo u bin Ladenovom skrovištu: ISIL je preekstreman čak i za Al Qaidu

Komentara 20

Avatar BigBadWolf
BigBadWolf
01:05 01.11.2014.

Petljanci, prvorazredni!

DU
Deleted user
06:36 01.11.2014.

Čudno da takve tajne mogu izac u javnost.

Avatar airbizz
airbizz
08:18 01.11.2014.

nitko sa sigurnošću ne može reći da je bin laden mrtav.imamo istinu koju podržava pentagon,ali bez dokaza.ta amerika je fascinantna.u jednom trenutku pokazuju javno pogubljenje saddama husseina,pa linč i izmrcareno tijelo m.gadafija na svim televizijama,a kad treba prikazati bin ladena-ne smiju zbog sigurnosti.od kada state department brine o sigurnosti.ruše i osvajaju sve što im se prohtije.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije