Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAPETOSTI IZMEĐU SILA
Povratak na članak

Amerikanci priznali da ima ozlijeđenih u napadu na njihove baze

Američki predsjednik Donald Trump također je rekao nakon napada da "niti jedan Amerikanac nije ozlijeđen".

Komentari 5

NI
Nini istrijan
15:09 17.01.2020.

Pa to sam i ja u mome komentaru napisao da cemo posle onih "promasaja" raketa ubrzo saznati pravu istinu i tako je i bilo. I prije a pogotovo danas sve sto se cita u dnevnom tisku treba uzeti sa dozom rezerve jer je danas vise nego ikad lakse manipulirati i vijesti i filmska izvjesca. Ameri su se naucili u Vietnamu da je vrlo vazno drzati novinare pod kontrolom(ne pustati ih same nigdje na mjestu sukoba) i davati im samo odabrane informacije. Kao i obicno sporka politika koja se drzi onog pravila da je u ratu,lljubavi i biznisu sve dozvoljeno!

VL
AA
aabbcc
15:05 17.01.2020.

Sami su krivi jer da su iskopali 2 metra rupe i odozgo pola metra betona ne bi im nista bilo a za cijenu jedne patriot rakete Trump moze nabaviti 100 placenika kao oni.

VL
DU
Deleted user
11:30 18.01.2020.

Vidjet ćemo kakva će biti osveta. Po mome mišljenju je sljedeći na listi amera sirijski diktator Asad.

VL
Avatar kakomijetakomije
kakomijetakomije
15:27 17.01.2020.

iranci su najavili napad da se sklone ljudi i ne bude žrtava i pokazali svoju tehniku i mogućnosti.igraju lukavo.

VL
MP
miroslav.petkovic.7564
14:19 17.01.2020.

Ja sam vec pisao o tome! samo se pise kako su Iracki vojnici poginuli i ranjeni. A toje Americka baza strava. ko zna koliko je ranjeno ili poginulo vojnika nizasto. Treba postovat Iracki suverenitet. Iracani su izglasali da sve strane trupe idu van. Trump kaze dasu ulozili milijarde u vojnu bazu pa koih je zvao.Vratili zemlju dvista godina nazad. Pa nisu blesavi Turci SUAD ARABIJA sto kupuju Rus S400. Pa Taj Americki sustav bio u u tim vojnim bazama i nije uspio skinut nijednu raketu. A vojna baza skroz unistena. Ovdje na TV moski prikazali satelit snimak. Strava taj PZO Amer nije nizasto nek kupe od Rusa.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.