Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 163
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Trump odobrio
Povratak na članak

Pentagon potvrdio slanje američkih vojnika u Saudijsku Arabiju

Sjedinjene Države najavile su ranije petak i nove mjere protiv iranske središnje banke i suverenog fonda Teherana za "financiranje terorizma", koje je Trump predstavio kao "najstrože sankcije ikada uvedene nekoj zemlji".

Komentari 15

GV
golub Vaso
09:04 21.09.2019.

brane slobodu i demokraciju po čemu je saudijska Arabija poznata, ili brane one koji novinara raskomadaju i otope u koselini

VL
BE
berija
09:37 21.09.2019.

Od 19 otimača aviona 11. 9. 2001. koliko je ono bilo Saudijaca? 16? Osama Bin Laden? Saudijac. Amerikancima na novcu piše da vjeruju u Boga. Njihov bog je novac. Saudijska Arabija financira agresivni prodor Islama, vehabijskog, u Europu. Saudijska Arabija pravi je neprijatelj, a ne nešto što bi trebalo braniti.

VL
AA
aabbcc
18:03 21.09.2019.

Dobro je da Trump tako zaposli vojsku. Treba im uzeti pare i koliko Arapi plate ima toliko da ih brani ! i zahvali se onima sto poslase dromove.

VL
DU
Deleted user
12:11 21.09.2019.

tja, treba branit saveznike pune love i nafte, napisao bih kakve ali banali bi me. Recimo samo da su vrhunac demokracije i ljudskih prava te imaju zanimljiv nacin kaznjavanja prestupnika

VL
BA
Barbasmora
17:48 21.09.2019.

SAD je odgovoran da brani Saudsku Arabiju na temelju ugovora oko tako zvanog PetroDolara. Umisto u zlatu, americki dolar bi tribao imat "pokrice" u tome, da se nafta prodaje iskljucivo za americki dolar. To stvara potraznju po $ na osnovi koje se stampaju novi $....iako u modernoj monetarnoj polit. pokrice nije viste sta je nekad znacilo za snagu valute. Zato sto trgovina nafte drzi kraljeznicu americkom $ SAD moraju stitit svoj interes za svaku cijenu.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.