Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Potpredsjednička debata

Pence dobio zeleno svjetlo za sudjelovanje na potpredjedničkoj debati protiv Harris

Mike Pence
Foto: Reuters/PIXSELL
1/2
07.10.2020.
u 09:24

Pence (61) bi trebao u srijedu, odnosno u noći na četvrtak po srednjoeuropskom vremenu,  sudjelovati u debati sa svojom demokratskom suparnicom, senatoricom Kamalom Harris koju je za kandidatkinju za potpredsjednicu izabrao Joe Biden.

 

Ured potpredsjednika Mike Pencea u utorak je na Twitteru prenio obavijest ravnatelja CDC-a Roberta Redfielda, u kojoj stoji da je CDC nakon savjetovanja s liječnikom Bijele kuće Jesseom Schonauom donio odluku o Penceovoj mogućoj izloženosti bolesti.

Redfield navodi da je na temelju konzultacija s liječnikom i Penceovih ponovljenih negativnih testova, "CDC zaključio da je sa stajališta javnog zdravstva sigurno da potpredsjednik sudjeluje u skorašnjoj potpredsjedničkoj debati".

Pence (61) bi trebao danas sudjelovati u debati sa svojom demokratskom suparnicom, senatoricom Kamalom Harris koju je za kandidatkinju za potpredsjednicu izabrao Joe Biden.

Na debati na sveučilištu u Utahu razdvajat će ih prepreka od pleksiglasa. Na pozornici će biti udaljeni udaljeni više od 3,7 metara, što je više od onoga što je prvotno dogovoreno.

Predsjednik Donald Trump vratio se u Bijelu kuću u ponedjeljak, nakon tri noći u bolnici Walter Reed gdje se liječio od covida-19

Potpredsjednik Pence je nekoliko puta negativno testiran na covid-19 otkad je Trump objavio da je zaražen.

Komentara 1

KE
Kentucky
13:56 07.10.2020.

Kakva ce ovo melta bit!Trump2020

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije