Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OBAVJEŠTENI DOPISOM
Povratak na članak

Penava: Vlada se čudi petokraki, a sve su unaprijed znali

- Jesam li trebao na vrh hotela naložiti postavljanje zvijezde petokrake kako ne bih narušio vizuru grada - ironično je rekao Penava komentirajući zaustavljanje investicije izgradnje Hotela vrijedne 180 milijun kuna

Komentari 3

Avatar Europsko-Balkanska Ljubav
Europsko-Balkanska Ljubav
12:08 24.09.2020.

Penava: Vlada se čudi ponosnoj petokraci i kopačima po kontejnerima koji su u domoljubnoj muci, a sve su unaprijed znali kada su za holding i šefove uzeli one iz domoljubno odabranih 200 bogatih balkanskih familija.

VL
DD
ddh
17:00 24.09.2020.

Penava ne budalite. Kakve ingerencije ili ovlasti ima, da u Vikovaru zabrani nesto, sto ste vi sa vasom lokalnom samoupravom odlucili, zabraniti. NIKAKVE. i zato Vlada ne moze Obersnelu zabraniti postavljanje tog simbola zlocina cije javno prezentiranje nije nazalost zabranjeno. Na stranu to, da je postavljanje tog simbola zlocina perverzno i direktno upereno protiv demokratske Hrvatske, a i polticko divljanje "Yugoslavena. Ali krivca ne treba traziti kod Vlade, nego kod Yugo-dueta Obersnel- Komadina i onih koji ih revno biraju.

VL
LL
lijepa_li si
12:49 24.09.2020.

je je.. vojko i instalater su u pravu karolini v.k. se zabranjuje govorit u saboru katarina peovic u tom istom saboru drži komesarsko predavanje.. da gospodine penava ništa "hdz" ne taji, sve zna, sve podržava.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.