Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'URUŠAVA POVJERENJE'

Penava: Uhićenje Tolušića je nastavak katastrofalnog niza smjena. Marić? Imam dobro mišljenje o njemu

Zagreb: Ivan Penava govorio o prisilnom nametanju globalističkih ideja u svrhu mijenjanja hrvatskog identiteta
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/3
07.07.2022.
u 13:42

Dodao je kako sve to dodatno urušava povjerenje u društvo, političare i institucije ukazujući i kako su razlog tome građani koji su birali te koji su na vlasti

Predsjednik Domovinskog pokreta Ivan Penava komentirao je danas odlazak s mjesta ministra Zdravka Marića kao i jutrošnje uhićenje bivšeg ministra poljoprivrede Tomislava Tolušića. 

- Ako se pokaže točnim to što mu se stavlja na teret biti će to nastavak katastrofalnog niza smjena i uhićenja ministara iz raznih razloga – rekao je Penava komentirajući uhićenje Tolušića.

Dodao je kako sve to dodatno urušava povjerenje u društvo, političare i institucije ukazujući i kako su razlog tome građani koji su birali te koji su na vlasti. 

Komentirajući odlazak ministra financija Zdravka Marića rekao je kako o njemu ima dobro mišljenje i da ga cijeni, za razliku od Vlade, ali da ne pozdravlja njegov odlazak u ovome trenutku. Kazao je kako se to događa u vrijeme kada puno toga ide u pogrešnom smjeru, kada je Hrvatska na rubu recesije, suočena s visokom inflacijom, a da baš u to vrijeme odlazi Marić. 

- Mislim kako je sve to na tragu spašavanja Andreja Plenkovića i skretanje pozornosti s nekih stvari.  U pozadini su nezgodne situacije, izgubili smo Arbitražni sud, a tu je i politički debakl u BiH. Smatram da je Vlada trebala puno bolje reagirati na inflaciju i rat u Ukrajini kako bi imali više kapaciteta. Ovako srljamo u neizvjesnost s uvođenjem eura i stupanjem u Schengen – kazao je Penava.  

>> VIDEO Zdravko Marić godinama je u braku sa samozatajnom Natašom, prije toga bili su dugogodišnji prijatelji


 

Komentara 2

Avatar Mudlin
Mudlin
13:49 07.07.2022.

Jako relevantna osoba taj pjenava da komentira druge.

PR
prokurator
13:45 07.07.2022.

nebitan čovjek. isto tako su mogli pitati djelatnika zet-a što misli o uhićenju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije