Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
O JUČERAŠNJOJ RASPRAVI
Povratak na članak

Penava: 'Plenković Hrvatsku vidi kao carstvo AP-a, a ne kao demokratsku republiku'

Čelnik Domovinskog pokreta Ivan Penava komentirao je jučerašnju saborsku raspravu o iskazivanju nepovjerenja predsjedniku Vlade Andreju Plenkoviću. Smatra da je premijer svojim odlaskom pokazao kako ne poštuje Hrvatski sabor i da je sjednica namjerno odložena za poslijepodnevne sate

Komentari 8

ZA
zacmil1
18:13 24.02.2023.

A.P. najgori predsjednik vlade, gori od Sanadera

VL
DU
Deleted user
22:38 24.02.2023.

Vec i vrapci znaju tko i kako vlada Hrvatskom. Nekada smo gledali seriju Nesalomivi. Danas gledamo u zivo seriju Nedodirljivi.

VL
VI
vidum
01:07 25.02.2023.

Demokratska republika je Kongo, a ne Hrvatska.

VL
JU
juma
20:05 24.02.2023.

Iskreno, čudim se da je ostao i ovako dugo. Premijer je u odnosu na današnju oporbu svojim rezultatima i političkom strategijom toliko dominantan da nema potrebu uopće gubiti vrijeme slušajući njihove jadikovke i kukanje. Shengen, Euro, strelovit rast izvoza i gospodarstva, rast plača i mirovina, tako da je danas normalno da jedna obitelj ima 2000 ili 3000 eura mjesečno na rapolaganju i sve ostalo, govore sami za sebe. Do prije destak godina smo zaradjivali upola manje, a nezaposlenost je bila tri puta veća. Dakako da je problem korupcija, i tu je i njegova odgovornost, ali teško je iskorijeniti navike stjecane desetljećima. Ako nažalost moram birati, više volim sposobne i korumpirane od kojih je barem neka korist za društvo, nego poštene i nesposobne koji će za svoje poštenje, kao i svi mi, biti nagradjeni u vječnom životu na nebesima..

VL
DU
Deleted user
18:18 24.02.2023.

naravno da je otišao.. tko može slušati vas gubitnike

VL
SR
sršen
16:34 24.02.2023.

putinov pijun

VL
KL
Klarahrv
17:36 24.02.2023.

Zna li se kako je AP otac gradonačelnika Vukovara pokupovao silna zemljišta u Vukovaru? Zna li se tko je omogućio AP iz Vukovara dobivanje stana iako je posjedovao kuću na Viru?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.