Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 138
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uputio otvoreno pismo
Povratak na članak

Penava odgovorio Jandrokoviću: Godinama birate svoje izaslanike po stranačkoj pripadnosti

- U nadi da ćete u budućnosti ipak biti u mogućnosti staviti nacionalno iznad stranačkog, srdačno Vas pozdravljam i iskreno se veselim sljedećoj prilici u kojoj ćete nam uputiti svog izaslanika, kako bismo svi skupa provjerili jesmo li iz ove prigode nešto i naučili - stoji u pismu Penave

Komentari 5

TV
tvserija1
17:27 17.01.2023.

Mažar nije predstavnik nikakvog sabora već lopovske partije

VL
TV
tvserija1
17:26 17.01.2023.

Ivane ne gubi vrijeme na Njonju.

VL
TM
trade_mark
13:49 17.01.2023.

devet različitih obljetnica i svečanosti kroz godinu dana?? DEVET?? to su onda sigurno i neradni dani u gradskom poglavarstvu, a nakon svečanosti bude i neki domjenak gdje se dobro jede i pije na gradski proračun.

VL
DU
Deleted user
07:49 18.01.2023.

Znači Penava bi odlučivao tko smije doći u Vukovar, a tko ne. Tko smije govoriti, a tko ne. Sve neodoljivo podsjeća na njegovog šefa Milanovića.

VL
AF
afer
11:26 17.01.2023.

Što je Penava nestranački sabornik? Po kojem je on kriteriju i izboru došao u Sabor?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.