Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Vijesti Hrvatska

Penava: Kolona sjećanja u Vukovaru će se održati

Dodao je i kako, s druge strane, uvijek se iz Vukovara šalje poruka da u Koloni nema mjesta nikakvim tenzijama, ni kada je politika u pitanju, ni kada je korona u pitanju
27. listopada 2020. u 11:29 1 komentara 421 prikaza
Vukovar: Ivan Penava i Marina Sekulić o podacima turističke sezone u 2019.godini
Foto: Dubravka Petric/PIXSELL
Pogledajte galeriju 1/3

Unatoč sve težoj zdravstvenoj situaciji kada je riječ o epidemiji korona virusa Kolona sjećanja u Vukovaru, koja se tradicionalno obilježava 18. studenoga, biti će održana. Potvrdio je to danas i gradonačelnik Vukovara Ivan Penava kazavši kako opcija otkazivanja ovogodišnje Kolone sjećanja uopće ne postoji.

Vukovar: Križni put - Kolona sjećanja na putu prema Memorijalnom groblju ZAMJENIK GRADONAČELNIKA VUKOVARA MARIJAN PAVLIČEK: 'Kolone sjećanja će biti, u krugu bolnice uz termokamere i maske'

-Gradske vlasti i sve druge službe pripremaju se organizirati Kolonu sjećanja uz primjenu svih epidemioloških mjera. Nama je Dan sjećanja nešto što uopće ne dolazi u obzir da se ne obilježi i da Kolone sjećanja ne bude. Pronaći ćemo kompromis kako bi Kolone sjećanja bilo, a s druge strane kako bi se ispoštovale sve epidemiološke mjere i pokazala odgovornost prema svim sudionicima kolone, poručio je Penava.

Dodao je i kako, s druge strane, uvijek se iz Vukovara šalje poruka da u Koloni nema mjesta nikakvim tenzijama, ni kada je politika u pitanju, ni kada je korona u pitanju. Istakao je kako gradske vlasti svakodnevno prate sve epidemiološke mjere i upute te kako će ih se pridržavati s ciljem smanjivanja rizika zaraze na najmanju moguću mjeru. 

Zagreb: Tomislav Tomašević sa suprugom, roditeljima i bratom
Iva Mertić Tomašević
Tko je izgledna prva dama Zagreba? Kada ga je tek upoznala, mislila je da Tomislav nije za vezu
CAMPGO Campers
PROMO
Hrvati prigrlili trend kampiranja
  • Pazin:

    "uvijek se iz Vukovara šalje poruka da u Koloni nema mjesta nikakvim tenzijama" <= ovo nije točno, dvije kolone su bile drugačija poruka.