Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
špica turističke sezone
Povratak na članak

Pelješki most 'preselio' prometnu gužvu: U Neumu promet pao za 63 posto

Prema podacima MUP-a, gotovo polovica putnika prema jugu odlučila se na vožnju Pelješkim mostom

Komentari 21

CR
crocro
09:06 10.08.2022.

Bravo za most, bravo za Hrvatsku. Drago mi je da su izgradnji mosta doprinjeli razni Izetbegovići i Komšići. Da su pismeno dali izravan kopneni koridor na trasi Hrvatska - Hrvatska, bez zaustavljanja, možda most još ne bi bio u planu. Ali oni su igrali suverenu državu željnu graničnog maltretiranja s putovnicama kako na ulazu tako i na izlazu. E pa neka i sada tako nastave igrati se policijske države i neka i dalje maltretiraju jadne prolaznike koji su silom prilike bili prisiljeni pristati na maltretiranje. Gradnja mosta je najbolje moguće rješenje koje je Hrvatska uspjela ostvariti uz pomoć EU. I sada se već vidi početak revitalizacije pelješkog područja. Samo tako dalje, naprijed Hrvatska. A to što u zbog mosta Izetbegović i Komšić na rubu živčanog sloma, neka sami traže medicinsku skrb.

VL
MI
Mislav28
09:11 10.08.2022.

Gradite hotele na Pelješcu i Korčuli bit će love.

VL
DU
Deleted user
09:18 10.08.2022.

Most je očito bio neophodan za nas, ali da sada idem se voziti 400 km da bi vidio most ne pada mi na pamet, radije odem gledati ljepote Rastoka i Plitvica nego armirano betonsku konstrukciju.

VL
DU
Deleted user
09:12 10.08.2022.

Pa moraju proći mostom, nov je i hit...... I ja bih išao vidjeti, ali daleko mi je. Vidjet ćemo hoće li se dugoročno promet održati ili će dio putnika opet starom cestom preko Neuma...... Mnogi imaju rodbinu tamo......

VL
DU
Deleted user
09:25 10.08.2022.

Za pet do deset godina ovaj most izgubit će na važnosti. Kada BiH uđe (a moraju je priključuti u EZ,) u E Z neće trebati granični prelazi između BiH i RH. Pod uvjetom da Hrvatska ne postane dio Mađarske (*politike)

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.