Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
konferencija o sigurnosti
Povratak na članak

Pejčinović Burić s Lavrovom nastavlja pojačanu dinamiku odnosa Hrvatske i Rusije

Pejčinović Burić s Lavrovom nije konkretno razgovarala o interesu državne naftne kompanije Rosnjeft za kupnju INA-e, ali je istaknula da je Moskva zainteresirana snažnije sudjelovati u hrvatskom energetskom sektoru

Komentari 9

DU
Deleted user
07:34 18.02.2018.

hrvatski energetskj sektor ako niste znali uskoro ce biti u rukama stranaca i to podpuno kao i bankarski sektor.... skoro 1/2 elektricne struje uvozimo kao sve ostalo... vlasnici ine su zna se...svaka proizvodnja u hrvatskoj ce biti unistena... hrvati cee uskoro biti zaposleni kao kuhari konobari i druga tegleca radna snaga ako budu slusali vas ekavku i ostale uhljebe i lose sluge dobrih gospodara..

VL
Avatar comparator
comparator
11:05 18.02.2018.

Može li se naslutiti neka smislena vanjska politika koja se bitno ne veže za nikoga izvana nego se želi surađivati s svima koji to žele na pošten način ? Ako bi to bilo iskreno od ove vlade i ako bi dalo rezultate u zapošljavanju onda bih to pozdravio. Pada li onda ona politika izolacija Rusije u vodu ? Naravno da je to bila glupost ali kad ti netko soli pamet i kad su na vlasti poltroni onda snosimo teške posljedice.

VL
Avatar kravata
kravata
08:11 18.02.2018.

Mi se oslanjamo na zapad oni nas nece srbi bi na zapad a vole ruse zasto nebi i mi tako mi smo zrtveno janje zapada pa mozemo bit ruski razanj za to janje pa nas neka pozderu svi zajedno sa bosanskim poturicama jer zderu janjetinu javno a sakrivaju kad zderu krmad.

VL
GV
golub Vaso
05:42 18.02.2018.

što kaže Buzin, on je prava vlada

VL
KO
Konstantinos
11:59 18.02.2018.

Hrvatska je za Rusiju uvijek bila važnija od Srbije, jer su Hrvati oduvjek bili “tvrdi orah” sto su Rusi cijenili.nisam siguran da bi smo se trebali dublje povezati s njima. Postavlja se pitanje koji je njihov pravi interes. Umjereni prijateljstvoo s njima i cisti računi mogli bi neutralizirati velikosrpske imperijalne apetite prema zapadu i konačno primiriti Srbiju da se dozove razumu i EU integraciji.

VL
DU
Deleted user
22:04 18.02.2018.

Hvala Rusima što su nam u jeku najveće agresije na HR prodali oružje kojima smo tukli njihovu braću svrbe.

VL
Avatar Bosnjak1941
Bosnjak1941
01:48 18.02.2018.

Osjetili hrvati da Usa puca...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.