Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 193
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Roditelji u panici

Pedofil po Splitu vabi djecu i samozadovoljava se

Policija
Foto: Hrvoje Jelavić/Pixsell
29.04.2015.
u 11:59

Policija traži jednog počinitelja, po Splitu se priča kako ulicama i parkovima operiraju čak dvojica!

Splitska policija već nekoliko dana traži pedofila. U nedjelju, 26.4. imali su dvije dojave zabrinutih roditelja. Prvi se slučaj dogodio u Doverskoj ulici, a drugi na Mažuranićevu šetalištu. Oba puta manijak je djeci pokazivao spolovilo i samozadovoljavao se. Splitom se pročula priča kako je riječ o dvojici perverznjaka koji "operiraju" u različitim dijelovima grada te da slučajevi prijavljeni policiji nisu jedini. Isto tako, kruži informacija kako je jedan od njih 35-godišnjak otprije poznat po takvim djelima te da ga je policija uhitila.

– Već nekoliko dana provodimo kriminalističko istraživanje. Razgovarali smo s više osoba. Postupak traje i ne mogu vam potvrditi da imamo osobu koju sumnjičimo za navedeno djelo – rekla je Ana Čepić iz Odjela za informiranje PU Splitsko-dalmatinske. Policija također drži kako je najvjerojatnije riječ o jednom počinitelju, a ne dvojici. Vremenski razmak između dva prijavljena slučaja je dva sata, više nego dovoljno da ih je mogao počiniti isti čovjek.

>> DORH o slučaju u kojem je pedofilu zatvorska kazna zamijenjena radom za opće dobro

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije