Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 178
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DOBIO RAD ZA OPĆE DOBRO

Pedofil kaznu odsluživao u udruzi koja brine o djeci: 'Pojma nismo imali! Jednog takvog su nam pokušali ranije poslati'

pedofil
Davor Javorović/PIXSELL
01.09.2022.
u 11:11

Bizaran slučaj iz grada na istoku Hrvatske zgrozio je i javnost, ali i čelnike spomenute udruge koji nisu ni slutili da surađuju s pedofilom sve dok ih novinari nisu nazvali. Naime, osuđenike im na rad za opće dobre šalje Probacijski ured u Osijeku, a u pravilu ne znaju s kime imaju posla, osim ako to sami uspiju saznati i "iskopati"

Komentara 33

NA
najposebniji
12:40 01.09.2022.

Ovaj nije mogao vjerovati svojoj sreći kada su mu rekli gdje će služiti kaznu!

Avatar Kajman
Kajman
11:47 01.09.2022.

Hrpa problema bi se riješila kada bi se riješilo pravosuđe. Pravosuđe je karcinom ovog društva. Je'l može lustracija barem samo u pravosuđu?

Avatar HrvatskiZmaj
HrvatskiZmaj
11:21 01.09.2022.

Trulež peavosudnog sistema zaudara na sve 4 strane Hrvatske

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?