Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Peđa Grbin:
Povratak na članak

'Bernardić je samo kukao kako je žrtva medijskog linča'

SDP se nalazi u problemu, to je evidentno, kaže Grbin

Komentari 15

BR
brbela
09:57 27.09.2017.

Grbin, Glavašević, Opačić, Maras.... skupina ljudi koji su bez ikakvog znanja i iskustva stekli rukovodeće položaje će možda sada napokon shvatiti kako je ostatku društva koje se bori za posao i preživljavanje.

VL
PU
Pukovnik
09:51 27.09.2017.

Peđa, Milanka i Miralem kupili su karte za vlak u nepovrat. Mogli bi pokupiti još i Stazića i Grčića. Moraju se dogovoriti da li idu za Beograd ili zbog druga Miralema u Sarajevo ili bolje Jajce to svima odgovara. Milanka može svirati na frulama da ih zabavlja dok putuju.

VL
Avatar Observer
Observer
10:21 27.09.2017.

Drugovi ne shacaju da nije problem samo Bero , problem su svi oni i njihova partija. Napustili su Sabornicu kod izglasavanje Hrvatske neovisnosti i kao takvi deklarirali su se kao neprijatelji Hrvatske drzave. Pregazilo ih je vrijeme i pripadaju u ropotarnicu sramne proslosti.

VL
DU
Deleted user
11:07 27.09.2017.

U problemu? U problemima i to do grla dragi moj Peđa... Ali niš drugo niste ni zaslužili jer ste svi skupa brdo niškoristija bez i ne dana ili sata nego minute radnog staža u realnom životu!

VL
DU
Deleted user
10:19 27.09.2017.

FUJ.

VL
BR
brojevi
11:00 27.09.2017.

Nisam znao da je drugi naziv za rastakanje SDP-ea prekomjerna demokracija? Ipak, glavni razlog vašeg rastakanja, drugovi je nova politička paradigma utjelovljena u g. Plenkoviću pa stoga nije ćudna vaša bezuspješna i uporna kampanja protiv Vlade. Inaće svi vi stee recidiv naše kom. prošlosti i sramota naše sadašnjosti. Svaki vaš dolazak na vlast bila je osveta biračkog tijela za HDZ-ove "nestašluke" sa jasnom porukom da može biti samo još gore ako se ne poprave.

VL
JU
juma
14:17 27.09.2017.

Buduci se radi o priznatim i dokazanim strucnjacima, poput M. Opacic, B. Glavasevica i P. Grbina, ne bojim se za njih. Sve da i odu iz politike za njih ce uvijek biti posla na trzistu rada i u realnom sektoru. Tko ih ne bi zaposlio takve strucne, marljive i sposobne, s vec dokazanim rezultatima iza svog rada? Bas taj profil je trenutacno trazen na trzistu i poslodavci se otimaju za takve poput njih.

VL
PR
promag
10:00 27.09.2017.

očito Bernardić ima previše staroga kadra koji ga koči. Činjenica je da je nedavno izabran za predsjednika i vrlo je nekorektno ne dati mu priliku. Članstvo je izabralo njega, a ne Ostojića. Uostalom među starijima i mudrijima ima Komadinu i drugog Ostojića. Nisam "ljevičar", ali sam protiv nekorektnosti.

VL
Avatar mama mia
mama mia
11:35 27.09.2017.

Kad nisi zaništa onda ti krivi mediji poznato najbolje da dečec spakuje kufer i ode i povede Komadinu

VL
DU
Deleted user
19:30 27.09.2017.

Davore, počni se baviti kvantnom fizikom umjesto politikom to je tvoja domena. Politikom većinom vrlo dobro plivaju diplomirani pravnici, kao Peđa.

VL
LI
likahrdika
10:14 27.09.2017.

Po ovome koliko desničari navijaju za Bernardića odmah vidiš koliko čovjek radi katastrofalan posao za stranku kojoj je na čelu.

VL
Avatar mama mia
mama mia
09:55 27.09.2017.

Bernardiću uštekat u rit lampu svijetlio bi cijeli Zagreb čovjek se furti blesavo smije a problema na sve strane pošaljite ga u zaborav dok on nije cijeli SDP poslao u zaborav

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.