Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 151
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRENEROV BIJES

''Pederi, neka mi popuše, Vukman i Novinić su najpošteniji ljudi!''

pamic
Kristina Štedul Fabac/Pixsell
12.04.2010.
u 15:27

Pamića su ogorčila naklapanja iz Varaždina da Vukman i Novinić nisu zaigrali protiv Varteksa jer ih je Karlovac ''vrlo jeftino'' dobio upravo iz tog kluba.

Nakon što je Dražen Mejašić, tehnički direktor NK Karlovac, opovrgnuo novinarsku tvrdnju da je Pamić više puta bio agresivan prema igračima, karlovački trener, koji izgleda nije bio upoznat s tekstom, burno je reagirao:

– To su nevjerojatne izmišljotine! Svi znaju kakav sam i ja to ne skrivam. Derat ću se, opsovat ću, lupit ću šakom o zid, ali da bih bio agresivan i nasilan prema igračima može izmisliti samo netko tko je neprijatelj ovog kluba i cijeloga ovog grada – kazao je Pamić i '‘garnirao'’ to ponekom psovkom na račun autora teksta.

Pamića su razljutile i priče iz Varaždina da su Vukman i Novinić, bivši igrači Varteksa, namjerno propustili utakmicu jer ih je Karlovac dobio vrlo ‘'jeftino'’.

Riječima ‘'To su pederi, neka mi popuše...'’ obrušio se na autore takvih glasina, uzevši u obranu igrače koji su, kako je rekao, najpošteniji ljudi, primjer poštenja, truda i zalaganja i nitko ih ne smije blatiti.

Sutrašnja utakmica sa Zagrebom tako je pala u drugi plan. Najveći je problem vrlo ‘'tanak'’ igrački kadar. Sigurno neće nastupiti Vukman, Pilipović, Jerneić i Ottochian, a Štefančić i Novinić su upitni. Sunara se uspješno oporavio i zaigrat će sutra u 18 sati na stadionu u Kranjčevićevoj ulici.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije