Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Peđa Grbin:

'Očito je da se muljalo u dužem razdoblju. Počinitelji moraju biti kažnjeni'

Peđa Grbin
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
06.03.2017.
u 13:58

Kaznena djela nemaju stranku, baš tako često, ispred sebe. Oni koji su ih počinili moraju biti kažnjeni - rekao je Grbin

- Očito je da se muljalo u dužem vremenskom razdoblju - rekao je Peđa Grbin (SDP) za N1 komentirajući objavu premijera Andreja Plenkovića da je nepravilnosti s dnevnicama i putnim nalozima bilo i nakon mandata Zorana Milanovića.

Grbin je rekavši da se radi o stvarima koje se nisu smjele događati te da je možda potrebno istraživati i prethodno razdoblje, ako slučajevi nisu otišli u zastaru. Izrazio je nadu da će DORH situaciji postupiti s dužnom pažnjom i reagirati što je prije moguće. Također jer rekao da treba što prije promijeniti načine isplata dnevnica kako bi se malverzacije svele na najmanju moguću mjeru. Grbin je zaključio da krivac ili krivci moraju biti kažnjeni, i to što je strože moguće.

- Kaznena djela nemaju stranku, baš tako često, ispred sebe. Oni koji su ih počinili moraju biti kažnjeni - rekao je Grbin, dodajući da se ove stvari nisu događale kratko vrijeme.

- Očito je da se muljalo u dužem vremenskom razdoblju - rekao je.

>> Saucha se vratio u Sabor: Od nečega moram živjeti. Šutjeti neću, nitko mi neće staviti flaster!

>> HDZ: Čim prije rasvijetliti aferu 'devizne dnevnice'. SDP: Suglasni smo

Komentara 17

CR
CROLINDA
14:35 06.03.2017.

e medo medo crveni - kad je u pitanju esdepej partija onda je drugo neko mjerilo - nije kriva stranka i niko ništa nije mogao znati kud je otišlo sitnica od pola milijuna kuna na dnevnice

77
777CRO
14:44 06.03.2017.

Pedja grbin ... da li je progon i ubistva hrvatskih branitelja kažnjivo u Hrvatskoj ? Sve dok si ti jovanovic, pusici , ostojic, stsnimirovic, pupovac, djuic, opacic, vasic ... na slobodi znaci da Hrvatska država definitivno nije ni pravna i ne funkcionira!

MA
marijaqwer
14:32 06.03.2017.

Zato što ste muljali duže vrijeme na duže vrijeme ste izgubili povjerenje birača.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije