Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Šteta 100.000 kuna
Povratak na članak

'Pčele su mi izgorjele ni krive ni dužne. Strašno!'

– Ne znam tko mi je to učinio jer nikome se nisam zamjerio niti sam dužan. Moje su pčele izgorjele ni krive ni dužne. Strašno – rekao je očajni Lukičević

Komentari 5

BO
boovuu
00:28 29.03.2016.

Ne znam tko mi je to učinio jer nikome se nisam zamjerio niti sam dužan. -------------------------------------------------------------------------------------------------------------- nije platio zaštitu (reket).

VL
SA
samoborka
07:41 29.03.2016.

Neka zivot vrati istom mjerom onone/onima koji su to ucinili. I bude, jer zivot uvijek naplati sve sto smo ucinili,i dobro i lose.

VL
NE
nemanatrag
07:20 29.03.2016.

Nek komšiji crkne krava....

VL
OS
osica
13:41 29.03.2016.

"Nažalost, živimo u društvu divljaka i luđaka, kojima ništa nije sveto".. Postoji jedna izreka: " Koliko zla učiniš toliko ti se vrati". Ove pčele nisu sigurno ništa zla učinile, da se netko mogao ovako neljudski ponijeti prema njima. Žao mii je v lasnika, jer znam da su mu ove pčelice, naravno uz brigu i korist od meda bile dio lijepog života. "Onaj tko ne voli životinje ne voli ni ljude", a to su počinitelji pokazali.

VL
KS
krao_sam
12:54 29.03.2016.

Za sto su se te pcele borile..

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.