Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 40
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Koalicijski udar
Povratak na članak

Pavliček: Preko nekih stvari ne možemo prijeći, sram treba biti sve koji unose razdor među hrvatske branitelje

N današnjioj konferenciji za novunare Hrvatski suverenisti su iznijeli svoj stav oko obilježavanja Dana sjećanja na žrtvu Vukovara, izgled plakata kao i ukazali na njihov prijedlog koji nije prihvaćen

Komentari 3

Avatar Pacijent doktora Bože
Pacijent doktora Bože
13:13 02.11.2023.

Kad nakon sukoba HDZ-SDSS s jedne, i DP s druge strane, zauzmeš stranu HDZ-SDSS, onda si Plenkijev žetončić. To je definicija žetončića.

VL
22
224
12:36 02.11.2023.

Vukovarska kolona sjećana će se obilježavati i dalje, ne prestaje obilježavanje ove godine. Dakle ove godine na čelu kolone su HOS-ovci, slijedeće neka druga postrojba....O kakvoj braniteljskoj podjeli vi bulaznite? Pitaj ti pavliček branitelje što misle o "šengenu" ispred Knina 05.08., pa ćeš čuti što misle? Gdje je tu Penavina greška? Penava je lijepo rekao; kome ne smeta HOS (kao regularna postrojba HV) i njegove insignije je pozvan u Vukovar 18. 11., tko ne želi doći , ne mora.....Točka!!!!

VL
BA
Barba56
03:28 03.11.2023.

Sta je Pavlicek , ne moj misliti da ce te Plenkovic nagraditi i da ces se uvuci u koaliciju . Nece ni Mostovci , jer ne uzivate Plenkijevo povjerenje .

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.